Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři pokračují ve zlepšených výkonech, z Opavy přivezli výhru

Junioři pokračují ve zlepšených výkonech, z Opavy přivezli výhru
O p a v a – Po hodně náročném domácím utkání s Třebíčí junioři HC ZUBR Přerov zvládli i nedělní duel v Opavě a připsali si už třetí vítězství v řadě. Výhra na ledě Slezanu se začala rodit v první třetině díky gólu Vodáka. Krátce po polovině zápasu Zubři nevyužili trestné střílení, ale nakonec příliš zoufat nemuseli. Patřil jim totiž závěr prostředního dějství, kdy po slepených gólech Kocana a Vaňka vedli už 3:0. Domácí hráči však zbraně ani za nepříznivého stavu nesložili a udělali ze zápasu ještě velké drama. Dvěma góly sice stáhli vedení Zubrů na minimum, ale vyrovnání už se nedočkali. Výhrou 3:2 se Přerov dostal do čela tabulky, má však oproti druhému Havířovu o jeden odehraný zápas více.
6.kolo, neděle 2.10.2011
HK Opava - HC ZUBR Přerov
HK Opava - HC ZUBR Přerov
2:3
(0:1, 0:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 43. Jelen (Havlíček), 51. Trčka (Jelen) - 16. Vodák (Řezáč, Maršálek), 38. Kocan (Loupal), 40. Řezáč. Rozhodčí: J. Jeřábek - Záviský, Vengřín. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 38:40. Průběh utkání: 0:3, 2:3.
Kober - Bendík, Trčka, F. Vaněk, Březina, Ježek, Jelen, Svoboda, Havlíček, Olbrecht, Gulda, Otipka, Chvěja, Bezděk
Vrzala - Sklenář, Adámek, Tomeček, Vávra, Bosák, Drábek, Kostiha, Maršálek - P. Vaněk, Kocan, Loupal - Chovanec, Gazda, Malínek - Málek, Javora, Šťastný - Vodák, Řezáč, Klimecký

Komentář k zápasu

Komentář k utkání není k dispozici.