Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři se snadno stali kořistí šumperských Draků

Junioři se snadno stali kořistí šumperských Draků
P ř e r o v - Draci nepřijeli do Přerova ani se třemi kompletními pětkami, přesto byli podstatnou část zápasu pány na ledě. Hned svou první šanci po přesně stu odehraných sekundách proměnili ve vedoucí gól. Poté byli v porovnání se Zubry rychlejší, techničtější, daleko častěji stříleli a vytvářeli si nebezpečné šance. V závěru úvodní třetiny pak zvýšili už na 0:3. Zubři měli největší šanci v této třetině až v 18.minutě, když těsně nad branku mířil Prášek. Ve druhé třetině už se Zubři osmělovali více, ale góly stále stříleli jen Draci. Zubři spálili největší šanci hned ve 24.minutě, když Maša s Blahetou neproměnili přečíslení dvou na jednoho. Teprve v úvodu poslední třetiny se Zubři konečně trefili do černého. Ve 43.minutě využili přesilovku 5 na 3 a po 39 sekundách i následnou přesilovku 5 na 4. Ve 48.minutě ještě orazítkoval v oslabení břevno Vaněk. Poslední slovo ale patřilo Drakům, kteří přesně po odehraných 57 minutách zakončili pěknou akci šestým gólem a zcela zaslouženě si odvezli domů oba body.
19.kolo, pátek 5.11.2010
HC ZUBR Přerov - DRACI PARS Šumperk
HC ZUBR Přerov - DRACI PARS Šumperk
2:6
(0:3, 0:2, 2:1)
Branky a nahrávky: 43.Prášek (Bachánek), 44.Vaněk (Kocan) - 2.Galuška (Svoboda), 17.Cink (Skoumal), 20.Cink (Gewiese), 34.Drtil L. (Svoboda, Drtil T.), 35.Stejskal (Prokopec, Drtil L.), 57.Holinka (Cink) Vyloučení: 12:12. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:5, 2:5, 2:6.
Vrzala - Dočkal, Blaheta, Schaffer, Bachánek, Pánek, Vaněk, Klimecký, Maša, Prášek, Hlídek, Loupal, Maršálek, Brada, Navrátil, Kocan, Vávra, Bosák, Vodák, Molnár, Chovanec
Kulhavý - Drtil T., Holinka, Soós, Stejskal, Prokopec, Gewiese, Galuška, Skoumal, Cink, Drtil L., Svoboda, Feledík, Vejchoda, Provaz.

Komentář k zápasu

komentář k utkání není k dispozici