Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorostenci v předehrávce doma hladce porazili Frýdek-Místek

Starší dorostenci v předehrávce doma hladce porazili Frýdek-Místek
P ř e r o v – Liga staršího dorostu má sice nyní reprezentační přestávku, ale přerovští hráči si domácí utkání 32. kola s Frýdkem-Místkem předehrávali už dnes. Soupeř přijel na Hanou pouze s jedenácti hráči do pole a hned od úvodu zápasu musel čelit velkému tlaku domácích, kteří jej proměnili ve tři rychlé góly. Přerovští střelci se sice poté na chvíli odmlčeli, ale ve druhé třetině dokázali do skóre opět promluvit. Závěrečné dějství už zcela jasně patřilo Zubrům. Ti soupeři naložili ještě další čtyři góly a Frýdek-Místek nakonec porazili hladce 9:1. Velký podíl na výhře má útočník Josef Fibrich, který se v předehrávce blýskl čtyřmi přesnými trefami.
32.kolo, neděle 6.2.2011
HC ZUBR Přerov - HC Frýdek-Místek
HC ZUBR Přerov - HC Frýdek-Místek
9:1
(3:0, 2:1, 4:0)
Branky a nahrávky: 2. Rajnoch (Malínek, Gazda), 6. Šnirc (Kostiha), 8. Fibrich (Janás), 26. Fibrich (Gazda, Rajnoch), 35. Malínek, 41. Fibrich (Janás), 45. Fibrich (Janás), 51. Řezáč (Janás), 54. Janás (Řezáč) - 28. Kurajský (Gavlas, Čahoj). Rozhodčí: Doležel - Novotná, Dohnal. Vyloučení: 7:5, navíc Fibrich (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 65. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 9:1.
Zemanovič - Švrček, R. Šťastný, Zbořil, Andrýsek, Kostiha, Kundrátek, Tomiga, Klusal - Fibrich, Řezáč, Janás - Malínek, Gazda, Rajnoch - Čelko, M. Kratochvíl, Šnirc - Karola, D. Šťastný
Beran - Hamhalter, Vašut, Gavlas, Beinstein, Fojtík, Čahoj, Mamula, Kurajský, Ďuriček, Bernát, Alina