ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Oslabení starší dorostenci doma remizovali s Břeclaví

Oslabení starší dorostenci doma remizovali s Břeclaví
P ř e r o v – Nedělní odpoledne bylo bohaté na hokej a přineslo také utkání staršího dorostu s Břeclaví. Domácí tým nastupoval do zápasu proti poslednímu týmu tabulky hodně oslaben vinou nemocí a nakonec se soupeřem remizoval 3:3. Zubři bez několika hráčů nepředvedli ideální výkon a během zápasu se hodně trápili v zakončení akcí. Dvakrát byl Přerov sice ve vedení, ale mladým Lvům se vždy podařilo skóre srovnat. Druhá polovina zápasu už góly nepřinesla, přestože se domácí snažili strhnout vedení na svoji stranu. V závěru Zubry hodně podržel brankář Zemanovič, který pochytal několik nepříjemných nájezdů soupeře, které hodně volaly po gólu.
30.kolo, neděle 30.1.2011
HC ZUBR Přerov - HC LVI Břeclav
HC ZUBR Přerov - HC LVI Břeclav
3:3
(2:1, 1:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 12. Janás, 18. Gazda (Malínek), 29. Malínek (Klusal, Janás) - 5. Papp (Polák), 24. Höss (Lejska), 30. Papp (Nekoranec). Rozhodčí: L. Klimecký - Dučák, Poláček. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3.
Zemanovič - Kostiha, Adámek, Mašíček, Zbořil, Švrček, R. Šťastný, Klusal - M. Kratochvíl, Řezáč, Rajnoch - Malínek, Gazda, Janás - Novák, Andrýsek, Fibrich
Michálek - Nekoranec, Nešpor, Papp, Polák, Sedláček, Strapina, Lejska, Höss, Důbrava, Vaculík, Drobilič, Ondrušík