Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Zubři přivezli z ledu předposlední Karviné vítězství 5:0

Starší dorost: Zubři přivezli z ledu předposlední Karviné vítězství 5:0
K a r v i n á – Starší dorostenci HC ZUBR Přerov po vysokém domácím vítězství nad Opavou mají nyní v programu dva zápasy venku. První z nich odehráli včera v Karviné, tedy na ledě předposledního týmu tabulky. Zubři byli v jasné roli favorita, ale jejich výkon, zejména v první třetině, vůbec nebyl optimální. Hra postrádala ten správný náboj a z několika nadějných šancí se ujala až ta v závěru úvodního dějství. Od druhé třetiny už přišlo díky několika změnám v sestavě mírné zlepšení a Přerov dokázal vedení postupně navyšovat až na konečných 5:0. Svojí třetí nulu v sezóně vychytal brankář Mánek, který v některých nepříjemných momentech tým hodně podržel.
25.kolo, pátek 14.1.2011
HK Karviná - HC ZUBR Přerov
HK Karviná - HC ZUBR Přerov
0:5
(0:1, 0:2, 0:2)
Branky a nahrávky: 19. Š. Kratochvíl (Řezáč), 25. Rajnoch (D. Šťastný, Šnirc), 26. Řezáč (Švrček), 46. Čelko (Řezáč), 53. Gazda (Janás). Rozhodčí: Klapetek - Gančarčík, Patrman. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 26:36. Průběh utkání: 0:5.
Noga - Procházka, Vavroš, Orság, Plhoň, Kurovský, Klempár, Sládek, Dadok, Pacas, Brél, Tkáč, Jilich, Jaroš, Majda, Staš
Mánek - Andrýsek, Adámek, Mašíček, Švrček, Tomiga, Zbořil, Kostiha, R. Šťastný - D. Šťastný, Rajnoch, Fibrich - Janás, Gazda, Malínek - Š. Kratochvíl, Řezáč, Čelko - Karola, Šnirc, Novák