PERMANENTKY ► Online prodej permanentních vstupenek na novou sezonu 2024/25

Jeden gól dorostenců na výhru nestačil

Jeden gól dorostenců na výhru nestačil
P ř e r o v - Zápas desátého kola ligy přerovským dorostencům vůbec nevyšel. Žďár nad Sázavou, který patří k týmům horní poloviny tabulky se dostal ve druhé třetině do dvoubrankového vedení. Naši dorostenci se po nevyužitých nadějných přesilovkách pět na tři trefili až v samotném závěru utkání při hře bez brankáře.
10.kolo, neděle 5.10.2008
HC ZUBR Přerov - SKLH Žďár nad Sázavou
HC ZUBR Přerov - SKLH Žďár nad Sázavou
1:2
(0:1, 0:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 59:19 Bachánek (Navrátil) - 19:29 Gregar (Střecha), 25:04 Peňáz (Kuchta). Rozhodčí: Kaláb - Obadal, Goňa. Vyloučení: 4:11. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:2, 1:2.
Dohnal - Kostiha, Bachánek, Příhoda, Tomeček, Vávra, Schejbal, Žůrek, Kocan, Javora, Machálek, Navrátil, Klimecký, Vodák, Loupal, Hrabal, Procházka, Stoklásek, Brada
Krejčík - Plutnar, Jan, Chudoba, Kuchta, Kabelka, Svobodník, Zídek, Jícha, Hájek, Gregar, Vítek, Hron, Staněk, Mach, Žemlička, Peňáz, Chlubna, Střecha, Ludvík

Komentář k zápasu

Komentář k utkání není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Petr Školoud (HC ZUBR Přerov): Zahráli jsme dnes velmi špatně. S jedním gólem a po tristním výkonu se opravdu vyhrát nedá. Takové utkání se mi hodnotí velmi těžce. Spoléhali jsme na hráče, kteří tuto soutěž hrají druhým rokem. Ti měli vzít na sebe zodpovědnost a jít ostatním hráčům příkladem, ale zatím to neplní. Na trénincích sice nacvičujeme různé herní varianty, ale hráči je do utkání nedokáží přenést.