ZÁPASY ONLINE ► MUŽI: Zlín - Přerov (středa 17:30)  |  JUNIOŘI: Mladá Boleslav - Přerov 2:0  |  DOROST: Pardubice - Přerov (pátek 15:00)

Juniorská dohrávka vyšla lépe soupeři, Zubři na ledě Mladé Boleslavi neskórovali

Juniorská dohrávka vyšla lépe soupeři, Zubři na ledě Mladé Boleslavi neskórovali
M l . B o l e s l a v – Netradičně v úterý se pustili do boje juniorští Zubři, naplánovali si totiž dohrávku odloženého utkání 11. kola v Mladé Boleslavi. Od začátku zápasu byli aktivnější domácí Bruslaři, kteří šli v závěru první třetiny do vedení. Útočník Jan Hurt byl nadlouho jediným přesným střelcem. Skóre 1:0 totiž platilo až do posledních vteřin. Zubři ve snaze o dělbu bodů zkusili risk bez brankáře, ale tlak ve finiši si pokazili faulem. Domácí tak v čase 59:59 zpečetili svoji výhru trefou do prázdné klece z hole Imricha Maxina.
11.kolo, úterý 15.10.2024
BK Mladá Boleslav - HC ZUBR Přerov
BK Mladá Boleslav - HC ZUBR Přerov
2:0
(1:0, 0:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 17. Hurt (Hradec), 60. Maxin (Vlasák, Průšek). Rozhodčí: Bernat, Zavřel – Kajínek, Kettner. Vyloučení: 4:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 63. Střely na branku: 31:17. Průběh utkání: 2:0.
Hora – Křivánek, Vlasák, Pavič, Freser, Šilhavý, Průšek, Sypecký – Vítek, Král, Beran, Hurt, Sláma, Vlasák, Maxin, Šachl, Hruška, Kučera, Hradec, Dobner
Vojtek – Mozr, Bárta, Pala, Janek, Polame, Jarmara, Škňouřil – Kolařík, Mátl, M. Hanák, Dobřecký, Netopil, Buršík, Hlávka, Kuchta, Ozollapa, Dobša, Nášel, Koudela