Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Juniorka opět vítězně, Orlová odjela s prázdnou

Juniorka opět vítězně, Orlová odjela s prázdnou
P ř e r o v - V dnešním utkání proti Orlové junioři HC ZUBR Přerov na domácím ledě znovu nezaváhali. Soupeř šel sice v závěru první třetiny do vedení, ale juniorští Zubři čtyřmi přesnými trefami ve druhé třetině dokonali obrat v utkání. Ve třetí části hry ještě oba týmy přidaly po jedné brance a upravily stav na konečných 5:2. Utkání skončilo nešťastně pro přerovského útočníka Nedbala, který zamířil do nemocnice s těžkým otřesem mozku a poraněnou lícní kostí.
11.kolo, pátek 10.10.2008
HC ZUBR Přerov - HC Orlová
HC ZUBR Přerov - HC Orlová
5:2
(0:1, 4:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 22:23 Šrámek (Hradil), 28:29 Blaheta, 31:38 Šteiner (Holík, Blaheta), 34:10 Holík (Šteiner, Blaheta), 46:20 Šteiner (Blaheta) - 17:50 Surovec (Kameník, Dušek), 40:39 Dušek (Šurín, Kameník). Rozhodčí: Přikryl - Cik, Matěj. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 4:1, 4:2, 5:2.
Okáč - Hoferek, M.Brázda, Ryšánek, Bosák, Dočkal, Šrámek, T.Klimecký, Blinka, M.Ferenc, Vaněk, Šteiner, Holík, Prinke, Kundrátek, Nedbal, Blaheta, Valouch, Hradil, Schaffer, Konečný
Kolář - Matuška, Šurín, Beiler, Novák, Červenka, Surovec, Kameník, Dušek, Hanzl, Chomič, Grepl, Matějíček, Fábry, Skalík, Malík, Vaněk

Komentář k zápasu

Komentář k zápasu není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Josef Málek (HC ZUBR Přerov): Hráče jsme na dnešní utkání hodně připravovali. Celý týden to vypadalo dost špatně. Honí se kolem nás nějaká viróza, která nás v příštím týdnu asi přepadne. Také jsme možná byli trochu uspokojení tím, že to běží pomalu samo a hráči se po první třetině přesvědčili, že to tak není. V první třetině nás Orlová dost zaskočila, protože jejich hráči dobře bruslili, kombinačně byli na tom lépe než my. Nám to v první třetině moc nešlo. Ve druhé třetině se nám podařilo soupeře překvapit. Myslím si, že to bylo hodně o brankářích. Nás podržel Okáč a bohudík soupeřův brankář svému týmu moc nepomohl. Podařilo se nám tam dotlačit pár gólů, které by jinak brankář asi neměl pouštět. Po tom špatném vstupu do třetí třetiny jsme ale nakonec utkání zvládli. Zítra potrénujeme a musíme se nachystat na nedělní zápas s Kroměříží.