Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Výhra nad Opavou zajistila postup do finálové osmičky

Starší dorost: Výhra nad Opavou zajistila postup do finálové osmičky
P ř e r o v - Finálová osmička už přerovským starším dorostencům nemůže uniknout! O jejich definitivním postupu rozhodla dnešní domácí výhra nad opavským Slezanem v poměru 5:2. Zubři se už na začátku zápasu dostali díky důraznému Loupalovi před brankou soupeře do vedení a v první třetině mohli skóre z dalších šancí ještě zvýšit. To se domácím povedlo až v polovině střetnutí, ale jejich soupeř se rychlou odpovědí vrátil zpět do zápasu. Podobně dokázal reagovat i na třetí gól Zubrů a po dvou třetinách tak domácí stále vedli jen o jedinou branku. Rozhodující náskok si přerovští Zubři vypracovali až ve třetí třetině, když dalšími dvěma góly rozhodli nejen o svém vítězství nad Opavou, ale také o definitivní účasti v kýžené finálové osmičce ligy staršího dorostu.
24.kolo, neděle 13.12.2009
HC ZUBR Přerov - HK Opava
HC ZUBR Přerov - HK Opava
5:2
(1:0, 2:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 4. Loupal (Javora), 30. Javora (Vodák), 39. Kreisel, 44. Šťastný (Stoklásek, Kocan), 58. Stoklásek (Šťastný) - 31. Tábor (Lichý), 40. Otipka (Trčka, Lebeda). Rozhodčí: Škrobák - Adamec, Štěpán. Vyloučení: 6:1, navíc Klimecký (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: . Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 5:2.
Sovják - Hlídek, Bachánek, Kreisel, Kostiha, Jordán, Tomeček, Klusal - Vodák, Javora, Loupal - Rajnoch, Chovanec, Žůrek - Stoklásek, Kocan, Klimecký - Šťastný, Navrátil, Řezáč
Kober - Bendík, Trčka, Tábor, Hájek, Gulda, Matušinský, Harazim, Lebeda, Otipka, Lichý, Havlíček, Březina