Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři v dohrávce s Jihlavou ukořistili bod, zápas musely rozhodnout až nájezdy

Junioři v dohrávce s Jihlavou ukořistili bod, zápas musely rozhodnout až nájezdy
J i h l a v a – Již s jistotou záchrany odehráli junioři odložené střetnutí na ledě jihlavské Dukly. Přerov se trefou Hradila rychle ujal vedení, které držel až téměř do poloviny zápasu. Po soupeřově vyrovnání oba týmy drželi výborní brankáři, proto další gól už pak nepadl. Rozhodnutí stanovily nájezdy, v nichž jako jediný přesně zacílil jihlavský útočník Chlubna. Dukla tak získala dva body, Zubři jeden. Oba soupeři se ve čtvrtek potkají znovu, tentokrát na přerovském ledě.
44.kolo, úterý 12.3.2019
HC Dukla Jihlava - HC ZUBR Přerov
HC Dukla Jihlava - HC ZUBR Přerov
2:1sn
(0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
Branky a nahrávky: 26. Rašín (Vála, Chlubna), rozhodující nájezd Chlubna – 2. Hradil (Borot, Zmeškal). Rozhodčí: Reich – Nechvátal, Polák. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 61. Střely na branku: 33:26. Průběh utkání: 0:1, 2:1.
Maláč – Chvátal, Kratochvíl, Smolko, Vála, Rašín, Mareš – Brož, Vala, Zadražil, Menšík, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Doležal, Juda, Barák
Šimonů – Jaroněk, Bieniek, Zeman, Gréč, Kleiner, Moučka – Dobša, Hradil, Borot, Indrák, Fencl, Zmeškal, Tarnoczy, Kočica, Kleniar

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): První třetina byla z naší strany šílená. Hlavně v začátku, když jsme Malageho v jeho prvním zápase za juniorku nechali docela vykoupat a ve druhém střídání ho nechali prostřelit, protože jsme vůbec neměli pokrytý předbrankový prostor. Ve druhé třetině v přesilovce jsme dorazili puk a to asi byla jediná cesta se oboustranně dostat k nějakým dalším gólům, jelikož oba gólmani chytali výborně. Jen díky nim došel zápas až do nájezdů a v nich padl zase jen jeden gól, takže jsme dnes viděli utkání gólmanů.

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Začátek zápasu jsme zvládli velice dobře a prvních deset minut jsme byli lepším mužstvem. Zaslouženě jsme vedli 1:0, ale od desáté minuty jsme potom už neplnili takticky věci tak, jak jsme měli. Měli jsme spoustu vyloučených a bod byl vůči naší předvedené hře maximum, čehož jsme mohli dosáhnout.