Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Dorost na závěr nadstavby zdolal Šumperk, ve čtvrtfinále play-off vyzve Kometu Brno!

Dorost na závěr nadstavby zdolal Šumperk, ve čtvrtfinále play-off vyzve Kometu Brno!
P ř e r o v – ELIOD Extraliga dorostu měla ve čtvrtek na programu závěrečné kolo nadstavby, ve kterém Zubři přivítali Šumperk. Herní i střelecká převaha byla od úvodu na straně Přerova, přesto se ale Draci drželi a nepustili Hanáky do výraznějšího vedení. Všechny čtyři body zůstaly v MEO Aréně, protože tým Zubrů zvládl nejen samotný duel, ale také jeho nadstavbu. Dva góly a dvě asistence zapsal do statistik útočník Jonáš Jobánek. Dorost HC ZUBR Přerov v neděli odstartuje play-off, jeho čtvrtfinálovým sokem bude v sérii na dva vítězné zápasy brněnská Kometa.
38.kolo, čtvrtek 14.3.2019
HC ZUBR Přerov - HK Mladí Draci Šumperk
HC ZUBR Přerov - HK Mladí Draci Šumperk
5:2
(2:0, 1:1, 2:1 - N 0:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 12. Jobánek (Zembol), 14. Zembol (Jobánek), 22. Hlávka (Hradil), 41. Fiala (Holík, Jobánek), 53. Jobánek (Kaprál), rozhodující nájezd Hlávka – 24. Minařík (Kučera), 44. Netolický (Haas, Šucha). Rozhodčí: Čuňočka – Měkýš, Smetková. Vyloučení: 3:4, navíc Štíbr (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 88. Střely na branku: 45:15. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:2, 5:2.
Suchánek – Kaprál, Koblížek, Palguta, Brázda, Tomiga, Holík, Šilhavý – Fiala, Štíbr, Kuncek, Hradil, Zembol, Hlávka, Kuchta, Buršík, Jobánek
Ryšavý – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Zavoral, Netolický, Koutecký – Burda, Kučera, Diviš, Trögner, Mann, Haas, Šucha