Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost tentokrát venku už nezaváhal, v Třebíči rozhodla druhá třetina

Starší dorost tentokrát venku už nezaváhal, v Třebíči rozhodla druhá třetina
T ř e b í č – Nedopustit v bitvě o nejvyšší mety další bodovou ztrátu, to byl cíl staršího dorostu Přerova, jenž se v nedělním kole finálové části představil na půdě Horácké Slavie Třebíč. Soupeře z Vysočiny porazili modrožlutí doma vysokým rozdílem a tři body vyválčili i tentokrát, ale odveta už měla dramatičtější průběh. Povedenou druhou tercií si sice Přerované získali tříbrankový náskok, ale v periodě třetí soupeř využil zaváhání a snížil na rozdíl gólu. Zubři však udeřili rychle popáté, čímž zpečetili výhru, na níž se hattrickem podílel útočník Vojtěch Krejčiřík.
27.kolo, neděle 24.1.2016
SK Horácká Slavia Třebíč - HC ZUBR Přerov
SK Horácká Slavia Třebíč - HC ZUBR Přerov
3:5
(1:1, 0:3, 2:1)
Branky a nahrávky: 20. Lupač (Michálek), 51. Michálek (Lupač), 53. Erat (Michálek) – 16. Krejčiřík (Spálovský), 27. Krejčiřík (Šťastný), 30. Plášek (Spálovský), 32. Krejčiřík (Plášek), 55. Šťastný (Galetka, Krejčiřík). Rozhodčí: Ondráček – Kotrba, Marek. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 18:32. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4, 3:4, 3:5.
Trnka – Havelka, Sýkora, Strnad, Erat, Svoboda, Michálek, Bednář, Nejedlý, Pacal, Pacalová, Dvořák, Lupač, Pavelka
Kocák – Rusňák, Gábriel, Kleiner, Skříček, Klapal, Spálovský – Palacký, Šťastný, Galetka, Nevřela, Plášek, Zdráhal, Krejčiřík, Horký, Šico, Petráš, Krul