Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost znovu s Pardubicemi neskóroval, soupeř si odvezl hladkou výhru

Mladší dorost znovu s Pardubicemi neskóroval, soupeř si odvezl hladkou výhru
P ř e r o v – Pětizápasová domácí šňůra vynesla mladšímu dorostu jen čtyři body. Polepšit si mohli Zubři ve čtvrtečním duelu s Pardubicemi, vyšli z něj však úplně naprázdno. Dynamo získalo v první části vedení o tři góly a navíc krátce po změně stran udeřilo počtvrté, dokonce při vlastním oslabení. Domácí Zubři měli zejména ve druhé třetině celou řadu šancí na skórování, ale brankáře Vlka se jim překonat nepodařilo. Východočeši naopak v závěru zpečetili duel pátým gólem. Zubři tak v oslabené sestavě po nezdaru na ledě soupeře neskórovali ani doma.
35.kolo, čtvrtek 25.2.2016
HC ZUBR Přerov - HC Dynamo Pardubice
HC ZUBR Přerov - HC Dynamo Pardubice
0:5
(0:3, 0:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 8. Svatoš (Sajdl, Rozlílek), 12. Bucek (Mazura), 18. Svatoš, 22. Zeman (Koffer), 54. Sajdl. Rozhodčí: Král – Čelechovský, Zapletal. Vyloučení: 6:13, navíc Indrák (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 94. Střely na branku: 21:31. Průběh utkání: 0:5.
Rachůnek (22. Kocák) – Vohrabal, Kopeček, Tureček, Tischer, Borot, Viktorin, Pěnčík – Krupa, Dobša, Šimanský, Mohapl, Indrák, Barveníček, Kadlic, Šafránek, Govoruško
Vlk – Pejzl, Oliva, Obr, Sýkora, Blažej – Šír, Mazura, Zeman, Bucek, Chára, Rozlílek, Koffer, Jelínek, Svatoš, Sajdl