ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Junioři: Rozhodnutí opět padlo v nájezdech, z Opavy přivezli Zubři dva body

Junioři: Rozhodnutí opět padlo v nájezdech, z Opavy přivezli Zubři dva body
O p a v a – Tradiční program v neděli nabídla i juniorská liga, jejíž další kolo ve společné části východních skupin zavedlo Zubry na led Opavy. Tam každý chvilku tahal pilku. Zubři po rychlé trefě vedli, ale následně třikrát inkasovali. Postupně však náskok soupeře stahovali a ve třetím dějství se jim dokonce podařil obrat. Přerov byl pak blízko výhře za tři body, avšak Opavané krátce před koncem vyrovnali. Opět tak došlo na nájezdy, které jsou silnou disciplínou Zubrů. Zvládli je podruhé v řadě a celkově letos již popáté. Ve třetí sérii jako jediný uspěl Daniel Pecha.
15.kolo, neděle 29.11.2015
HK Opava - HC ZUBR Přerov
HK Opava - HC ZUBR Přerov
4:5sn
(2:1, 1:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 12. Blaževič (Klement), 13. Cygal (Hlista), 22. Pražák (Slavík), 57. Pražák (Hlista) – 2. Blahunek (Krejčiřík), 35. Kubal (Smolka, Zavřel), 45. Kubal (Zavřel, Kundrátek), 53. Bochňák (Hrabica), rozhodující nájezd Pecha. Rozhodčí: Cik – Doležel, Nazad. Vyloučení: 10:5. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 33:32. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:4, 4:4, 4:5.
Drnda – Rohovský, Slavík, Dyba, Černý, Hon – Pražák, Hlista, Rubý, Cygal, Stoniš, Borunský, Kažimír, Blaževič, Klement
Grigárek – Kundrátek, Smolka, Hradila, Hes, Hrabica, Válek – Zavřel, Kubíček, Kubal, Pecha, Krejčiřík, Blahunek, Skopal, Solař, Bochňák, Harásek