Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři: Kvůli spoustě nevyužitých šancí se také z Třebíče vrací Zubři bez bodu

Junioři: Kvůli spoustě nevyužitých šancí se také z Třebíče vrací Zubři bez bodu
T ř e b í č – Finálová část Ligy juniorů už postupně odkrajuje zápasy ze své druhé poloviny. Zubři se v pátek představili v Třebíči, kde usilovali zastavit pětizápasovou sérii bez vítězství. V první části měl Přerov více šancí, jenže ani jednu nedokázal zužitkovat. Po změně stran se naopak začali prosazovat domácí, kterým na čtyři góly stačilo šest střel. Zubři dvěma góly ještě vykřesali naděje na zvrat, avšak v závěrečné hře bez brankáře inkasovali popáté. Dres juniorů premiérově oblékl i mladší dorostenec Jakub Navrátil. V neděli junioři doma hostí silný Hradec.
34.kolo, pátek 23.1.2015
SK Horácká Slavia Třebíč - HC ZUBR Přerov
SK Horácká Slavia Třebíč - HC ZUBR Přerov
5:2
(0:0, 4:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 28. Juráň (Hort), 29. Juráň (Hodek, Salák), 36. Juráň, 40. Mašek (Salák, Hort), 60. Salák (Juráň) – 36. Zavřel (Helešic, Müller), 43. Zavřel (Helešic, Müller). Rozhodčí: Kopeček – Polák, Rampír. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 60. Střely na branku: 27:30. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:2, 5:2.
Svoboda – Matov, Roupec, Juráň, Hodek, Abrahám, Pelikán, Šimka, Tůma, Všetečka, Urban, Wasserbauer, Maštera, Hort, Tůma, Salák, Mašek
Grigárek – Mašíček, Novák, Kundrátek, Smolka, Duda, Daniš – Zavřel, Helešic, Müller – Pecha, Siegel, Kubal – Kolařík, Kenša, Navrátil

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Vladimír Kočara (HC ZUBR Přerov): Porážka mě hodně mrzí. Jeli jsme do Třebíče s mladou sestavou, ale na výkonu to nebylo znát. Byli jsme domácím více jak vyrovnaným soupeřem, ale bohužel nám nevyšla pasáž ve druhé třetině. My jsme naopak své šance nevyužili. Je to už šestý zápas, ve kterém jsme nezískali ani bod, ale ve všech jsme odevzdali maximum. Štěstí, které jsme měli ze začátku finálové části, nám teď ukazuje záda. Doufám, že se to zlomí, protože kluci si za bojovnost už vítězství zaslouží.