ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Starší dorost v přípravě zaznamenal druhé vítězství, ani v Brně nedostal gól

Starší dorost v přípravě zaznamenal druhé vítězství, ani v Brně nedostal gól
B r n o – Starší dorostenci ve středu doma odehráli utkání s Frýdkem a hned na čtvrtek si naplánovali další test, tentokrát však na kolbišti Warrioru Brno. Také v moravské metropoli dokázali zápas dovést do vítězství, ba co víc, znovu ani jednou nepovolili soupeři skórovat, na čemž měl tentokrát tu největší zásluhu brankář Schneider. Zápasové prověrky staršího dorostu pokračují příští týden domácím turnajem.
přát., čtvrtek 14.8.2014
HCM Warriors Brno - HC ZUBR Přerov
HCM Warriors Brno - HC ZUBR Přerov
0:4
(0:1, 0:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 20. Válek, 30. Blahunek (Rusňák), 33. Matuška (Heralt), 54. Šťastný (Horký). Rozhodčí: Coufal – Kříž, Procházka. Vyloučení: 7:13. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 40. Střely na branku: 35:31. Průběh utkání: 0:4.
Borský – Neusser, Hladký, Svoboda, Zelinka, Culka, Hejduk, Paulík, Dvořák, Sokolík, Jarolím, Kůst, Svoboda, Mudrych, Cízler, Dobiáš, Mazánková, Pospíšil, Odvářka
Schneider – Rusňák, Skříček, Válek, Abrahám, Miklík, Klapal – Blahunek, Kubíček, Heralt – Pochyla, Solař, Matuška – Šťastný, Hotěk, Navrátil – Horký, Zdráhal

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Je to pořád začátek přípravy. První dva zápasy nám příliš hokejovosti neukázaly, byl to na ledě spíše takový úporný boj. Obou úspěšných výsledků si ceníme, musím pochválit brankáře Kašpárka i Schneidera, co však nemůžeme tolerovat, je spousta faulů. Nyní je takový trend, že fauly holí v útočném pásmu se jednoznačně pískají. Čeká nás hodně práce, abychom z naší hry odstranili chyby a zlepšili kázeň. Příští týden máme soustředění a pak nás čeká kvalitní turnaj, takže uvidíme, co bude dál.