Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost: Derby v Olomouci musely rozhodnout nájezdy, Zubři mají bod

Mladší dorost: Derby v Olomouci musely rozhodnout nájezdy, Zubři mají bod
O l o m o u c – Nedělní odpoledne měl pro svůj zápas vyhrazen také mladší dorost, který v sedmém kole ELIOD Extraligy zamířil na derby do Olomouce. Utkání sice přineslo malý počet gólů, ale bylo velmi dramatické a rozhodnout ho musely až samostatné nájezdy. Zubři dohnali gólovou ztrátu a těsně před koncem byli v přesilovce velmi blízko výhry v normální hrací době. Bohužel se tak ale nestalo a kvůli porážce na nájezdy bere Přerov z olomouckého ledu jen jeden bod.
7.kolo, neděle 6.10.2013
HC Olomouc - HC ZUBR Přerov
HC Olomouc - HC ZUBR Přerov
2:1sn
(1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
Branky a nahrávky: 17. Skopal (Pěcha, Husták), rozhodující nájezd Hajšman – 39. Horký A. (Peterka, Zeleňák). Rozhodčí: Bičan – Doleček, Holibka. Vyloučení: 4:4, navíc Zeleňák (Přerov) 5 minut + do konce utkání. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Střely na branku: 33:48. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.
Schejbal – Beutl, Dajčar, Galvas, Holiš, Štreit, Mader – Podlaha, Horký M., Piska – Beier, Urban, Hajšman – Skopal, Pěcha, Husták – Janků
Vacula – Skříček, Kleiner, Sirota, Zeleňák – Šťastný, Hotěk, Navrátil, Tomaník, Plášek, Peterka, Dvořáček, Miklík, Zdráhal, Petráš, Horký A.