PERMANENTKY ► Online prodej permanentních vstupenek na novou sezonu 2024/25

Starší dorost hrál s Hradištěm jen dvacet minut, duel byl předčasně ukončen

Starší dorost hrál s Hradištěm jen dvacet minut, duel byl předčasně ukončen
P ř e r o v – Starší dorost v neděli otevřel druhou polovinu základní části C.E.B. Ligy. V utkání s Uherským Hradištěm se ale diváci dočkali jen dvaceti minut hokeje. Soupeř totiž přijel s velmi nízkým počtem hráčů a navíc se mu v první části, kdy si Zubři vypracovali vedení o čtyři góly, zranil jediný brankář. Podle pravidel se musel do výstroje gólmanů převléci jeden z hráčů, ale po čekací době se tak nestalo a soupeř nechtěl pokračovat ve hře. Hlavní rozhodčí Doležel tak utkání ukončil, o jeho osudu rozhodne sportovně-technická komise ČSLH.
10.kolo, neděle 20.10.2013
HC ZUBR Přerov - HC Uherské Hradiště
HC ZUBR Přerov - HC Uherské Hradiště
5:0
(kontumačně)
Utkání bylo po první třetině předčasně ukončeno pro nedostatečný počet hráčů týmu HC Uherské Hradiště a Sportovně-technickou komisí ČSLH kontumováno 5:0 ve prospěch Přerova.
Branky a nahrávky: 9. Novák (Müller), 13. Miko, 13. Müller (Novák), 20. Novák Rozhodčí: Doležel – Dopitová, Novotná. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 80. Průběh utkání: 4:0.
Kašpárek – Smolka, Novák, Daniš, Zeleňák, Sedlák, Podepřel, Jančařík, Pecha, Müller, Blahunek, Heralt, Kubíček, Tomaník, Solař, Pochyla, Miko, Vlach, Válek, Kolařík
Juračka – Kellner, Škubal, Remeš, Lišaník, Januška, Henčl, Bednařík, Kociňák, Šobáň, Kocián, Kovář, Kočica, Forman