Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost i po pátém zápase stále bez ztráty bodu!

Mladší dorost i po pátém zápase stále bez ztráty bodu!
P ř e r o v - Zubři dnes na svém ledě přivítali šesté Černé Vlky a docela dlouho hledali na svého soupeře nejlepší zbraně. Celá úvodní třetina byla celkem vyrovnaná, Meo trefilo jednu tyč, hosté břevno. Zubři sice vstřelili i gól, ale píšťalka rozhodčího byla bohužel rychlejší než měla být a gól nebyl uznán. První gól vstřelili Zubři až v úvodu 2.třetiny ze sólového nájezdu, Vlci však už po 80 sekundách odpověděli vyrovnávacím gólem. V dalších minutách si Meo sice udržovalo herní převahu, brzy strhlo vedení na svou stranu, ale pojistit hubené vedení se mu dlouho nedařilo. Stalo se tak až 8 minut před koncem skvělou tečí Blahunka těsně před brankou. Definitivně si ale Zubři oddechli až po využitém trestném střílení Pochyly v 56. minutě. I v pátém kole tak nepřišli o žádný bod a vedou tabulku.
6.kolo, neděle 7.10.2012
HC ZUBR Přerov - HC Černí Vlci
HC ZUBR Přerov - HC Černí Vlci
4:1
(0:0, 2:1, 2:0)
Branky a nahrávky: 22. Peterka (Skříček), 27. Šťastný (Hradila), 52. Blahunek (Kubíček), 56. Pochyla (z trestného střílení) - 23. Kalus (Gřesík). Vyloučení: 5:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1.
Schneider - Hradila, Malík, Blahunek, Kubíček, Navrátil, Pochyla, Škubna, Mráček, Solař, Klapal, Peterka, Válek, Sedlák, Sirota, Zdráhal, Metelka, Šťastný, Skříček, Horký
Mach - Šušlak, Hykl, Fojtásek, Prepsl, Dostál, Václavík, Kalus, Cvežka, Matula, Holiš, Juřena, Gřesík