Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři: Tým Zubrů přivezl z Brna všechny tři body

Junioři: Tým Zubrů přivezl z Brna všechny tři body
B r n o – Juniorům už skončila série domácích zápasů, proto Zubři v pátek po dvou týdnech vyrazili hrát o další body na hřiště soupeře. Warrioru Brno patřilo poslední místo s výraznou ztrátou, která se po utkání ještě zvětšila. Přerov totiž v moravské metropoli uspěl, zvítězil 7:3, čímž se v našlapaném středu tabulky posunul o příčku nahoru. Zubři sice v zápase rychle inkasovali, ale ještě v první třetině dokázali stav převážit na svou stranu a poté už si náskok udržovali. Hattrickem se v utkání blýskl útočník Dominik Bauer. Výhru bude chtít přerovský tým potvrdit v domácím mači s Havířovem, který se hraje v neděli a je posledním před reprezentační pauzou.
12.kolo, pátek 2.11.2012
HCM Warriors Brno - HC ZUBR Přerov
HCM Warriors Brno - HC ZUBR Přerov
3:7
(1:4, 1:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 2. Čtvrtníček (Novotný), 31. Křen (Řeřucha), 50. Hakl - 8. Fibrich (Kratochvíl Š.), 10. Bauer (Spěvák, Řezáč), 11. Kratochvíl Š. (Fibrich), 12. Mašíček (Spěvák), 34. Bauer, 57. Bauer (Fibrich, Spěvák), 59. Fibrich (Šťastný, Hradil). Rozhodčí: Čech - Černý, Reich. Vyloučení: 2:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 35. Střely na branku: 38:29. Průběh utkání: 1:0, 1:4, 2:5, 3:5, 3:7.
Zavadil (11. Slezák) - Vojáček, Mytiska, Dobšák, Řeřucha, Křípal, Rexha, Čtvrtníček, Novotný, Křen, Zavadil, Kousalík, Král, Majola, Hakl, Klíma, Šír, Vagner, Kraváček, Pelikán, Aster
Sklenář J. - Vávra, Tomeček, Šťastný, Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Klusal - Hradil, Chovanec, Rajnoch - Spěvák, Řezáč, Bauer - Čelko, Fibrich, Kratochvíl Š.

Komentář k zápasu

Reportáž ze zápasu není k dispozici.