Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost měřil síly s Warriorem Brno opět neúspěšně

Mladší dorost měřil síly s Warriorem Brno opět neúspěšně
P ř e r o v - V dnešním kole extraligy mladšího dorostu přiítali Zubři tým Warrioru Brno. Soupeři byli většinu zápasu lepší a Zubry tak porazili bez větších potíží o šest gólů. Góly začali vstřílet hned v necelé polovině první třetiny. Polákovu přihrávku vstřílel v 7.minutě z první z prostoru mezi kruhy Dufek a o dvě minuty později prostřelil Gottwalda ze dvou metrů Hussein. Chvílemi se zdálo, že by Zubři mohli skórovat, ale třetí gól, který inkasovali asi 4 minuty před koncem úvodní třetiny ze zmatku před svou brankou asi definitivně rozhodl. Jednoznačné vedení si pak už hosté snadno udrželi.
17.kolo, čtvrtek 1.12.2011
HC ZUBR Přerov - HCM Warriors Brno
HC ZUBR Přerov - HCM Warriors Brno
0:6
(0:3, 0:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 7.Dufek (Polák), 9.Hussein (Nohel,Polák), 17.Dufek (Polák), 34.Dupljaku (Sabol, Panáček), 36.Polák (Dufek), 52.Hussein (Kubeš). Rozhodčí: Lakomý - Navrátil L., Klvač. Vyloučení: 1:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:6.
Gottwald - Daniš, Žůrek, Metelka, Jančařík, Válek, Smolka, Blahunek, Kubíček, Vlach, Pochyla, Ministr, Harásek, Nossek, Bochňák , Matlocha, Podepřel, Novák T.
Růžička - Němec, Sedláček, Mandát, Sabol, Lidák, Hohl, Dupljaku, Nohel, Polák, Vágner, Hussein, Denk, Dufek, Svoboda, Lainka, Kubeš, Panáček