Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorostenci doma Hodonínu natočili jedenáctku

Starší dorostenci doma Hodonínu natočili jedenáctku
P ř e r o v – Tým staršího dorostu HC ZUBR Přerov pokračuje ve výkonech, které mu přinášejí body. V neděli krátce po poledni odstartoval sérii tří zápasů na domácím ledě za sebou a v prvním vystoupení porazil Hodonín jednoznačně 11:0. Zubři vykročili za vysokou výhrou už v úvodní třetině, kdy se trefili přesně hned třikrát. Na začátku druhé části mohl Hodonín snížit z nařízeného trestného střílení, ovšem šanci ztenčit náskok domácích zahodil, za což byl po chvilce hodně potrestán. Přerov i nadále pálil ostrými a ještě do druhé sirény navýšil svoje vedení na rozdíl sedmi branek. Na třetí třetinu vystřídal Mánka v domácí kleci náhradník Málek a zápas nakonec dochytal bez inkasovaného gólu. Zubři naopak přidali ještě další čtyři a soupeři tak připravili dvoucifernou porážku.
11.kolo, neděle 30.10.2011
HC ZUBR Přerov - SHKM Hodonín
HC ZUBR Přerov - SHKM Hodonín
11:0
(3:0, 4:0, 4:0)
Branky a nahrávky: 7. Rajnoch (Čelko, Šnirc), 9. Čelko (Rajnoch), 14. Karola (Spěvák, Andrýsek), 26. Šnirc (Spěvák, Gremlica), 27. Čelko (Rajnoch), 32. Čelko (Rajnoch), 37. Novák (Čelko), 46. Zbořil (Spěvák), 47. Andrýsek (Šnirc), 48. Padalík (Duda), 59. Kundrátek (Spěvák, Šnirc). Rozhodčí: Dobeš - Nazad, Řehulka. Vyloučení: 10:10, navíc Sedlák (Hodonín) 10 minut osobní trest. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 66. Střely na branku: 42:24. Průběh utkání: 11:0.
Mánek (41. Málek) - Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Tomiga, Kundrátek, Šťastný, Duda - Rajnoch, Šnirc, Čelko - Gremlica, Karola, Spěvák - Padalík, Novák, Němec - Siegel, Václavíček
Maloch (41. Krampl) - Výmola, Strapina, Doskočil, Chorvát, Bureš, Křivánek, Sedlák, Spáčil, Kukliš, Šála, Repáň, Čech