Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost: Zubři na domácím ledě porazili Uherské Hradiště

Mladší dorost: Zubři na domácím ledě porazili Uherské Hradiště
P ř e r o v – Mladší dorost HC ZUBR Přerov, který ve finálové šestce ligy usiluje o postup do nejvyšší soutěže, má za sebou další vítězný zápas. V sobotu hostili mladí Zubři na svém ledě tým Uherského Hradiště a rozhodně se bylo na co dívat. Skóre zápasu sice v první třetině otevřeli hosté a svůj náskok poté drželi až do 26. minuty, ale Přerov čtyřmi góly během jedenácti minut otočil stav na 4:1 a dostal se do herní pohody. Ve třetí třetině navíc ještě naši mladší dorostenci přidali soupeři další dvě branky a ten už v závěru stihl skóre jen kosmeticky upravit na konečných 6:2. Přerovský mladší dorost si výhrou upevnil v tabulce vedení a před konkurenčním Prostějovem už má náskok čtyř bodů. Jestřábi však ještě mají dva zápasy k dobru.
26.kolo, sobota 13.2.2010
HC ZUBR Přerov - HC Uherské Hradiště
HC ZUBR Přerov - HC Uherské Hradiště
6:2
(0:1, 4:0, 2:1)
Branky a nahrávky: 26. Karola (M. Kratochvíl, Rajnoch), 30. Šnirc (Š. Kratochvíl), 32. Šnirc, 37. Rajnoch (Václavíček), 44. M. Kratochvíl (Rajnoch), 46. Mašíček (Rajnoch) - 13. Hruboš, 55. Pelánek (Křižka, Nohál). Rozhodčí: L. Klimecký - Brada, Schön. Vyloučení: 5:1, navíc Ježek (Uherské Hradiště) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 50. Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 6:1, 6:2.
Mánek - Běhal, Zbořil, Šťastný, Andrýsek, Václavíček, Kundrátek, Mašíček, Šnirc, Němec, Š. Kratochvíl, Gremlica, M. Kratochvíl, Rajnoch, Tomiga, Zapletal, Karola, Novák, Duda, Bruštík
Mošděk - Strmiska, Bodek, Nikl, Nohál, Ježek, Velčovský, Haničinec, Křižka, Hruboš, Zlámal, Kužílek, Zaremba, Pelánek