Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Juniorka porazila Frýdek Místek a má další body

Juniorka porazila Frýdek Místek a má další body
P ř e r o v - Junioři HC ZUBR Přerov v neděli hostili na svém ledě tým Frýdku Místku. Nepříjemný soupeř se dostal v první třetině do jednobrankového vedení, ale další góly už nepřidal. Juniorští Zubři až do poloviny zápasu neúspěšně ostřelovali hostující branku. Zlom přišel v 31. minutě, kdy Přerov protrhl střeleckou smůlu a poté díky nedisciplinovanosti hostů přidal další dvě přesné trefy. Definitivní pojistku na 4:1 potom zaznamenal v závěru zápasu.
21.kolo, neděle 23.11.2008
HC ZUBR Přerov - HC Frýdek-Místek
HC ZUBR Přerov - HC Frýdek-Místek
4:1
(0:1, 3:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 30:05 Menšík (Šrámek, Ryšánek), 33:17 Hradil (Ryšánek), 36:29 M.Ferenc, 57:15 Mališka (Konečný) - 6:28 Motyka (Sluštík, Přívara). Rozhodčí: Škrobák - Janča, Smilek. Vyloučení: 9:14, navíc trenér Leksovský (Frýdek Místek) trest do konce utkání. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 4:1.
Ginter - Hoferek, Brázda, Pírek, Bosák, Dočkal, Šrámek, Ryšánek, Blinka, M. Ferenc, Vaněk, Šteiner, Holík, Vencel, J. Ferenc, Nedbal, Menšík, Mališka, Hradil, Schaffer, Konečný
Taťák - Kimla, Gottwald, Kocurek, Matzke, Langer, Poláček, Urbaczka, Konečný, Bystroň, Slípek, Uherek, Přívara, Sluštík, Motyka, Barčák, Voznica, Zuber, Dubčák, Slunský

Komentář k zápasu

Přerovští junioři odehráli celou první třetinu velmi aktivně a vypracovali si velké množství šancí. Jako první se ale do střelecké listiny zapsali hosté, když v polovině 7. minuty zamířil přesně Motyka - 0:1. Zubři během první dvacetiminutovky nedokázali využít ani tři přesilové hry, ve kterých jim největší problémy dělal hostující brankář Taťák.

Dobývání soupeřovy branky pokračovalo i ve druhé části hry. Sérii úspěšných zákroků frýdeckému brankáři pokazil tým Zubrů těsně po polovině zápasu. Na konci celé akce, která přinesla vyrovnání byl Menšík - 1:1. Vstřelený gól domácí poté ještě více povzbudil. Aktivní hra přinesla ve 34. minutě akci Hradila, který přesnou střelou k tyči otočil skóre - 2:1. Na rychlé vedení přerovského týmu reagovali hosté podrážděně a nabídli Zubrům přesilovou hru. V ní doslova dotlačil puk za Taťákova záda Martin Ferenc a vedení Přerova tak bylo rázem dvoubrankové - 3:1. Nespokojení hosté však dále pokračovali v protestech, které nakonec vyvrcholily trestem do konce utkání pro jejich hráčskou lavici. Zbývajících 23 minut zápasu tak musel Frýdek Místek odehrát bez hlavního kouče, který byl ze střídačky rozhodčím Škrobákem vykázán.

V úvodu třetí třetiny hráli hosté v početní výhodě, ale díky dobře pracující přerovské obraně se gólu se nedočkali. Série vyloučení poté střídavě pokračovala na obou stranách. Při jedné z nich se Zubři v 58. minutě radovali počtvrté a díky přesnému zakončení Mališky uzavřeli skóre zápasu na konečných 4:1.