ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Bodovou sérii juniorky orámovala Technika, Zubři jí podlehli rozdílem jediného gólu

Bodovou sérii juniorky orámovala Technika, Zubři jí podlehli rozdílem jediného gólu
B r n o – Hokejisté Přerova prohráli ve 32. kole Ligy juniorů s Technikou Brno 2:3 a poprvé od 19. listopadu nebodovali. Tehdy přitom padli se stejným soupeřem na stejném na ledě. Hanáci přicestovali na jih Moravy s neúplnými třemi útoky, na úvodní trefu domácího Blaška však zanedlouho dokázal odpovědět Fencl. Technika se znovu ujala vedení na konci druhé třetiny a ve 46. minutě ho zdvojnásobila. Branka Fornála se nakonec ukázala jako rozdílová, Zubrům se totiž 34 sekund před koncem ještě podařilo snížit zásluhou Kleniara. Přerovská série, během níž modrožlutí až na jednu výjimku pokaždé uspěli za tři body, se zastavila na třinácti zápasech.
32.kolo, neděle 23.1.2022
Technika Hockey Brno - HC ZUBR Přerov
Technika Hockey Brno - HC ZUBR Přerov
3:2
(1:1, 1:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 11. Blaško (Sever), 39. Adam (Pospíšil, Holcman), 46. Fornál – 13. Fencl (Hradil, Hanák), 60. Kleniar (Billa, Hradil). Rozhodčí: Mejzlík – Augusta, Kučera. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 52. Střely na branku: 24:40. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2.
Skoupý – Holcman, Šujan, Šupa, Žák, Kubica, Svoboda, Blaško – Nerad, Sever, Růžek, Čoupek, Lajoš, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil
Žurek – Gréč, Němec, Pekr, Koblížek, Billa, Hanák – Buršík, Kolařík, Brázda, Mašek, Fencl, Hlávka, Kleniar, Hradil