Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Juniorka zvládla domácí premiéru, výhru v bitvě se Vsetínem zařídil Indrák

Juniorka zvládla domácí premiéru, výhru v bitvě se Vsetínem zařídil Indrák
P ř e r o v – Na pikantní souboj se museli připravit junioři Přerova. V prvním domácím zápase mistrovské sezony se střetli se Vsetínem, jedním z největších konkurentů v soutěži. Zubry nasměroval za vítězstvím zkraje druhé části Mynář, klíčovou branku moravského souboje přidal v závěru Indrák. Vsetínští ještě v posledních sekundách při power-play dokázali snížit, jednogólové vedení však MEO uhájila a navázala na tři body z Poruby.
3.kolo, pátek 20.9.2019
HC ZUBR Přerov - VHK ROBE Vsetín
HC ZUBR Přerov - VHK ROBE Vsetín
2:1
(0:0, 1:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 22. Mynář (Rozsahegyi, Kuba), 55. Indrák (Borot) – 60. Klímek (Riedl, Hilšer). Rozhodčí: Čech – Novotný, Lounová. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 128. Střely na branku: 57:28. Průběh utkání: 2:0, 2:1.
Postava – Takáč, Šabršula, Vohrabal, Moučka, Kopeček, Fencl – Kolařík, Zmeškal, Kleniar, Kuba, Šafránek, Dobša, Hradil, Indrák, Borot, Šimanský, Rozsahegyi, Mynář
Málek (43. Tkadlec, 45. Málek) – Holáň, Riedl, Siner, Houser, Kamas, Zeman – Holba, Zemánek, Pospíšil, Vrána, Hilšer, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel

Komentář k zápasu

O první gól zápasu se v sedmé minutě mohl postarat Indrák. Z pravé strany se protáhl mezi kruhy, ovšem v zakončení neuspěl. Chybu vsetínské obrany se snažil potrestat Kleniar, svou střelu po nájezdu nasměroval do Málkových betonů. Vsetínský brankář si poradil také s pokusem Šimanského, kterého kolmou přihrávkou mezi dvěma soupeři našel Borot. O chvíli později musel Postava řešit šanci Hilšera, puk směřující do pravé šibenice zastavil v lapačce.

Skóre se poprvé měnilo ve 22. minutě. U levého mantinelu se kotouče zmocnil Petr Mynář, nabruslil si na střed a překonal Málka střelou nad vyrážečku. Vyrovnat mohl Hilšer, Postava si však místo mezi betony pohlídal. Dobrou orientaci prokázal Takáč, od modré čáry oslovil dlouhým pasem Borota, jenž mířil bekhendem o kousek vedle. Stejně pochodil s ránou z první i Šimanský a Přerov mohl znovu děkovat Postavovi. Ten se po buly v obranném pásmu vyznamenal proti projektilu od modré čáry a především proti dvěma následným dorážkám.

Gólmana Zubrů nepřekonal ani na začátku třetí třetiny zblízka mezi kruhy Klímek, jemuž z pravého kruhu nahrál Vavřík. Do tutovky vysunul Kuba Mynáře, který však tentokrát volné místo nad Málkovou vyrážečkou netrefil. Druhý gól domácích přidal až v 55. minutě Daniel Indrák. Dobrou práci předtím odvedl Borot, jenž spoluhráči se zkušenostmi z Chance ligy poslal ideální pobídku nad kruhy. Indrák jí nepohrdl a vymetl pravou šibenici. Tři minuty před koncem sáhl Vsetín ke hře bez brankáře. Přerované několikrát minuli prázdnou klec a třináct sekund před sirénou snížil pokusem schovaným za hráče Daniel Klímek. Víc už ale hosté nestihli, Přerov porazil Vsetín 2:1.