Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři utrpěli v Šumperku osmibrankový debakl

Junioři utrpěli v Šumperku osmibrankový debakl
P ř e r o v - Junioři HC ZUBR Přerov si v pátek v Šumperku připsali zatím nejvyšší porážku v sezóně. Na hřiště soupeře však odjížděli značně oslabeni. O osudu utkání už zcela jasně rozhodla první třetina, ve které Zubři inkasovali hned pět branek. Další slepené góly přidali mladí Draci v závěru druhé třetiny a jejich vedení už v tomto čase bylo sedmibrankové. Ve třetí třetině ještě domácí přidali osmou přesnou trefu a připravili tak přerovským Zubrům hodně drtivou porážku. Napravit nevydařený zápas mohou junioři už v neděli, kdy na domácím ledě hostí Prostějov.
8.kolo, pátek 9.10.2009
DRACI PARS Šumperk - HC ZUBR Přerov
DRACI PARS Šumperk - HC ZUBR Přerov
8:0
(5:0, 2:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 7. Skoumal (Novotný), 8. Vejchoda (Svoboda, Drtil), 14. Svoboda (Vejchoda), 14. Peška (Havlík), 20. Svoboda (Drtil), 38. Cink (Misiorz), 38. Trtík (Vejchoda), 59. Skoumal (Drtil, Cink). Rozhodčí: Janda - Barteček, Fiala. Vyloučení: 6:7, navíc Brázda (Přerov) 10 minut osobní trest, Šteiner (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: . Průběh utkání: 8:0.
Misiorz - Novotný, Havlík, Fryč, Drtil, Doleček, Peška, Malý, Hlavsa, Stejskal, Skoumal, Cink, Trtík, Vejchoda, Svoboda
Ginter (14. Okáč) - Bosák, Brázda, Konečný, Molnár, Kreisel, M. Ferenc - J. Ferenc, Nedbal, Vencel - Hradil, Šteiner, Blaheta - Dočkal, Vaněk, Vládek - Šrámek

Komentář k zápasu

Komentář k utkání není k dispozici.