ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Dorost se bleskově ujal vedení, navzdory střelecké převaze Vítkovic získal bod

Dorost se bleskově ujal vedení, navzdory střelecké převaze Vítkovic získal bod
P ř e r o v – Rychlý gól se na ledě Vítkovic podařilo vstřelit dorostencům Přerova, hned po půl minutě skóroval Jobánek. Ostravané ale i díky střelecké převaze, která v konečném součtu vyzněla 64 pokusů ku 15 zubřím, dokázali skóre otočit. Hanáci ale s prázdnou neodjeli, v nadstavbovém prodloužení po trefě Zembola vybojovali bod.
12.kolo, sobota 27.10.2018
HC Vítkovice Ridera - HC ZUBR Přerov
HC Vítkovice Ridera - HC ZUBR Přerov
3:1
(0:1, 1:0, 2:0 - N 0:1)
Branky a nahrávky: 29. Kubík (Smolka), 41. Kotásek (Bystroň), 51. Brada (Cubo) – 1. Jobánek (Zembol, Hlávka), 65. Zembol. Rozhodčí: Hykel – Novák, Rožánek. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 69:17. Průběh utkání: 0:1, 3:1.
Münch – Bystroň, Smolka, Cubo, Machů, Kosina, Puchala – Holanik, Kotásek, Přibyl, Krejsa, Petr, Brada, Macho, Melovský, Juříček, Kubík
Žurek (61. Suchánek) – Kaprál, Koblížek, Palguta, Brázda, Holík, Šilhavý – Štíbr, Kuncek, Halík, Hradil, Zembol, Hlávka, Kuchta, Závadský, Buršík, Jobánek

Ohlasy trenérů

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Vítkovice vstupovaly do zápasu v roli favorita. Chtěli jsme zachytit začátek utkání, což se povedlo. Po dvou třetinách to bylo 1:1 a drželi jsme se. Bohužel, ve třetí třetině soupeř zápas zlomil ve svůj prospěch a zaslouženě v základní hrací době vyhrál. Naštěstí se nám povedlo vybojovat bod v prodloužení.