Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Po nezdaru s Hodonínem si starší dorost opět spravil chuť, doma zdolal Opavu

Po nezdaru s Hodonínem si starší dorost opět spravil chuť, doma zdolal Opavu
P ř e r o v – S cílem napravit obrovský nezdar ze zápasu s Hodonínem nastupovali v pátek odpoledne starší dorostenci do dalšího utkání, tentokrát proti nepříjemné Opavě. Zubři potřebovali bodovat, aby si udrželi kontakt s těmi nejvyššími příčkami finálové skupiny a to se jim povedlo. Slezané si dlouho lámali zuby na výborně chytajícím brankáři Kašpárkovi, zatímco domácí své šance proměnili. Tým Zubrů zdolal Opavu jasně 6:1 a v neděli ho čeká derby v Prostějově.
25.kolo, pátek 10.1.2014
HC ZUBR Přerov - HK Opava
HC ZUBR Přerov - HK Opava
6:1
(0:0, 3:0, 3:1)
Branky a nahrávky: 21. Tomaník (Metelka), 36. Blahunek, 39. Tomaník (Metelka), 42. Kubíček (Blahunek, Heralt), 55. Tomaník (Kašpárek), 60. Blahunek – 44. Ondruch (Klapetek). Rozhodčí: Cik – Klimecký, Novotná. Vyloučení: 9:5, navíc Pecha (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 2:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 108. Střely na branku: 23:19. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 6:1.
Kašpárek – Novák, Smolka, Zeleňák, Daniš, Podepřel, Zůrek, Sedlák, Jančařík – Tomaník, Metelka, Pecha – Blahunek, Kubíček, Heralt – Šťastný, Solař, Peterka – Müller, Bochňák, Pochyla
Marek – Monczmann, Hlista, Rousek, Ondruch, Ostřanský, Dostál, Zbytek, Krupa, Klement, Cygal, Blaževič, Černý, Borunský, Nardelli, Kosina, Fedor, Klapetek, Dlouhý

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Chtěli jsme odčinit zápas s Hodonínem, který nám hodně nevyšel. Věděli jsme, že Opava doplnila tým. My jsme se naopak potýkali se zraněními, ale kluci se semkli. První třetina byla takové oťukávání, v té druhé se nám podařilo jít rychle do vedení, ale soupeř měl velký tlak. Perfektně jsme však ubránili oslabení, ve kterých nás podržel brankář Kašpárek a dva góly v závěru nám hodně pomohly. Za stavu 3:0 jsme pokračovali v bojovném výkonu, Opava sice snížila, ale my jsme pak dalšími góly korunovali naše vítězství. Musím všechny kluky pochválit, protože předvedli kolektivní výkon a na své si určitě přišli i diváci. Zápas měl totiž hodně vysokou kvalitu.