Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Nadějný vstup do zápasu nestačil, starší dorostenci v Opavě letos podruhé padli

Nadějný vstup do zápasu nestačil, starší dorostenci v Opavě letos podruhé padli
O p a v a – Druhé kolo finálové části absolvovali v neděli odpoledne také starší dorostenci ve své C.E.B. lize. Po úspěchu na kolbišti Drtičů toužili svěřenci trenérů Aleše Verlíka a Davida Kudělky uzmout další body na ledě nepříjemné Opavy, ten se jim však letos ani napodruhé nepodařilo dobýt. Rázný vstup do zápasu nebyl Zubrům nic platný, Slezané totiž stav poté otočili a v závěru si pojistili konečnou výhru.
20.kolo, neděle 8.12.2013
HK Opava - HC ZUBR Přerov
HK Opava - HC ZUBR Přerov
5:2
(0:1, 2:0, 3:1)
Branky a nahrávky: 26. Krupa (Rousek, Černý), 31. Černý (Ondruch), 42. Rousek (Dlouhý), 55. Ondruch (Krupa), 59. Rousek (Klapetek) – 1. Müller (Tomaník), 47. Novák (Pecha). Rozhodčí: Koziol – Štěpán, Hanzlík. Vyloučení: 3:4. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 22:14. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2.
Drnda – Ondruch, Hlista, Krupa, Rousek, Zbytek, Ostřanský, Cygal, Černý, Blaževič, Monczmann, Kažimír, Klapetek, Dlouhý, Fedor, Dostál, Borunský
Kašpárek – Novák, Smolka, Zeleňák, Daniš, Podepřel, Žůrek – Tomaník, Müller, Pecha – Blahunek, Kubíček, Heralt – Jančařík, Pochyla, Kolařík – Solař, Bochňák

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Začali jsme velmi dobře, už v prvním střídání se nám podařilo vstřelit gól a plnili jsme si všechny věci, o kterých jsme se bavili v kabině. Ve 25. minutě nám byl velmi přísně odpískán faul. Bohužel jsme v tom oslabení inkasovali a po dalších chybách znovu. Chtěli jsme srovnat, dali jsme na 3:2, ale Opava využila naší otevřené hry a vítězství si v závěru pojistila.