Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost zahájil finálovou část výhrou v Hodoníně, na ledě Drtičů opět neinkasoval

Starší dorost zahájil finálovou část výhrou v Hodoníně, na ledě Drtičů opět neinkasoval
H o d o n í n – Páteční podvečer byl také v C.E.B. lize staršího dorostu vyhrazen startu finálové části. Přerovský tým pod taktovkou trenéra Aleše Verlíka má v úvodu těžký los, hraje totiž dvakrát venku. Duel v Hodoníně se však Zubrům podařil a po vítězství 2:0 si připsali plný bodový zisk. Dva gólové momenty měl Přerov ve druhé třetině a již třetí zápas po sobě neinkasoval! V nedělním kole "finálovky" jedou Zubři do Opavy, kde je čeká další těžký soupeř.
19.kolo, pátek 6.12.2013
SHK iClinic Hodonín - HC ZUBR Přerov
SHK iClinic Hodonín - HC ZUBR Přerov
0:2
(0:0, 0:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 29. Tomaník (Pochyla, Sirota), 31. Tomaník (Pecha). Rozhodčí: Netopil – Kucián, Kučera. Vyloučení: 5:4, navíc Blahunek (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 31. Střely na branku: 12:23. Průběh utkání: 0:2.
Sojka – Kališ, Kulyk, Weber, Bureš, Andrýsek, Obrtlík, Helísek, Hložánek, Větříšek, Rauš, Ling, Škriba, Stanislav, Přichystal, Veselý, Kovařík
Schneider – Novák, Smolka, Zeleňák, Daniš, Sirota, Žůrek, Válek – Tomaník, Pochyla, Pecha – Blahunek, Kubíček, Heralt – Jančařík, Solař, Bochňák

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Kdybychom v první třetině vedli o pět gólů, tak by se nikdo nemohl divit. Bylo to však dlouho bez branek, takže velmi důležitá byla trpělivost, díky které se nám podařilo v polovině zápasu dvakrát skórovat. Hodonín však byl hodně nepříjemným soupeřem, což potvrdil v závěru utkání. Kluci ale zodpovědně plnili taktiku a i přes slepenou sestavu, do které nám zasáhly nemoci a zranění, zápas dohráli. Dobře nám zachytal brankář a celkově byl náš výkon bojovný. Takhle musíme pokračovat, protože zápasy ve finálové části budou úplně jiné, než ty, které jsme hráli v úvodu soutěže.