Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Výborně! Mladší dorostenci si připsali další tři body za výhru ve Vítkovicích

Výborně! Mladší dorostenci si připsali další tři body za výhru ve Vítkovicích
O s t r a v a – Čtvrteční podvečer přinesl v pořadí už páté kolo ELIOD Extraligy mladšího dorostu, které přerovské Zubry zavedlo na led zvučných Vítkovic a dopadlo pro svěřence trenérů Kočary, Kužílka a Školouda na výbornou. Vítězstvím nad Hodonínem povzbuzení Zubři nastoupili do zápasu s velkým elánem a soupeře přehrávali. Od poloviny utkání už se hra vyrovnala, ale Vítkovice po obratu na 3:2 nedokázali svůj náskok udržet. Přerov velmi dobrým závěrem otočil stav znovu na svou stranu a zisk krásných tří bodů už nepustil.
5.kolo, čtvrtek 26.9.2013
HC Vítkovice Ridera - HC ZUBR Přerov
HC Vítkovice Ridera - HC ZUBR Přerov
3:5
(0:1, 1:0, 2:4)
Branky a nahrávky: 34. Šala (Maxner), 43. Bernát (Richtár), 46. Bernát (Richtár) - 20. Hotěk (Zeleňák), 42. Sirota, 50. Tomaník (Zeleňák), 59. Miklík (Dvořáček), 60. Šťastný (Tomaník). Rozhodčí: Krenželok T. - Cirkl, Tuizal. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 30:28. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2, 3:5.
Daňa - Slíž, Kučera, Bijota, Ficek, Bartek, Raška, Richtár, Maxner, Baláž, Gřesík, Pastor, Franz, Bernát, Šala, Toman, Vondál, Veřmiřovský
Vacula - Skříček, Kleiner, Klapal, Sirota, Zeleňák - Šťastný, Hotěk, Navrátil, Tomaník, Plášek, Peterka, Dvořáček, Miklík, Zdráhal, Horký

Ohlasy trenérů

Vladimír Kočara (HC ZUBR Přerov): Vítkovice na nás v tabulce ztrácely tři body, proto jsme čekali jejich velkou snahu se k nám přiblížit. V první třetině jsme hráli dobrý hokej, jakým bychom se chtěli během sezóny prezentovat. Od druhé třetiny už se hra srovnala, probíhala ve velmi vysokém tempu a hrálo se nahorů - dolů. Ve třetí třetině jsme chvíli prohrávali, ale těší mě, že jsme závěr dokázali zvládnout a vezeme si tři body. V sobotu nás čeká doma utkání s Havířovem, na které se musíme stoprocentně připravit a podat znovu ten nejlepší výkon.