Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Šlágr předposledního kola s Opavou rozhodl jediný gól Zubrů

Starší dorost: Šlágr předposledního kola s Opavou rozhodl jediný gól Zubrů
P ř e r o v – Také C.E.B. liga staršího dorostu se o pátečním podvečeru již dostala k předposlednímu kolu základní části. Jeho šlágrem bylo střetnutí Přerova s Opavou, tedy prvních dvou mužstev tabulky. Duel nabídl jediný gól, který se v první třetině podařilo vstřelit domácím Zubrům. Po zbytek mače kralovali na obou stranách brankáři, proto zápas skončil fotbalovým výsledkem 1:0. Přerov si vítězstvím zajistil prvenství v základní části, kterou dohraje v neděli v Prostějově.
17.kolo, pátek 29.11.2013
HC ZUBR Přerov - HK Opava
HC ZUBR Přerov - HK Opava
1:0
(1:0, 0:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 11. Pecha (Tomaník, Müller). Rozhodčí: Dědek – Trunečka, Valentík. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 114. Střely na branku: 23:16. Průběh utkání: 1:0.
Kašpárek – Novák, Smolka, Zeleňák, Sirota, Podepřel, Žůrek, Daniš, Sedlák – Tomaník, Müller, Pecha – Peterka, Kubíček, Heralt – Bochňák, Solař, Vlach – Válek, Pochyla, Jančařík
Marek – Rousek, Ondruch, Dostál, Zbytek, Krupa, Cygal, Blaževič, Dreljuš, Černý, Kosina, Štěpánek, Fedor, Dlouhý, Kažimír

Komentář k zápasu

Reportáž z utkání není k dispozici.

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Bylo vidět, že hrály proti sobě dva mančafty ze špice tabulky, kvalita zápasu byla vysoká. V první třetině jsme měli několik slibných šancí a jednou se nám podařilo překonat výborně chytajícího brankáře Marka. Opava také měla příležitosti, hodně kousala, ale oproti zápasu v Brně jsme dnes dali první gól my a naše defenzíva byla podpořená gólmanem. Soupeř hrál v závěru dvě minuty power play, ale už jsme to udrželi. Jsem velmi rád za takový zápas, který dá hráčům mnohem více, než třeba vítězství nad slabším soupeřem o sedm gólů. Takové těžké zápasy nás čekají ve finálové skupině, na kterou se musíme co nejlépe připravit.