Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Zubři nedali v Brně ani jeden gól a potřetí v letošní sezóně prohráli

Starší dorost: Zubři nedali v Brně ani jeden gól a potřetí v letošní sezóně prohráli
B r n o – Základní část C.E.B. Ligy staršího dorostu již pomalu finišuje, proto také v ní houstne boj o postup mezi nejlepší čtyři týmy. Zubrů se ale netýká, protože jsou jasným lídrem tabulky. Do postupového dramatu je však zapleten Warrior Brno, na jehož ledě Přerov v úterý dohrával zápas 16. kola. O všem rozhodla až třetí třetina, kdy Zubři dvakrát inkasovali v oslabení a navíc poprvé v sezóně nevstřelili ani gól. Další utkání odehrají v pátek doma proti Opavě.
16.kolo, úterý 26.11.2013
HCM Warriors Brno - HC ZUBR Přerov
HCM Warriors Brno - HC ZUBR Přerov
2:0
(0:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 41. Roubal, 49. Heinrich (Roubal, Sabol). Rozhodčí: Honza – Král, Lainka. Vyloučení: 5:5. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 39. Střely na branku: 19:19. Průběh utkání: 2:0.
Holub – Sabol, Hladký, Haman, Vágner, Svoboda, Hejduk, Nossek, Dvořák, Kment, Dobiáš, Kučera, Cízler, Hussein, Jarolím, Heinrich, Roubal, Kopecký, Jambor
Schneider – Novák, Smolka, Zeleňák, Daniš, Metelka, Žurek, Podepřel – Blahunek, Müller, Pecha – Kolařík, Kubíček, Heralt – Peterka, Pochyla, Jančařík – Bochňák

Ohlasy trenérů

Aleš Verlík (HC ZUBR Přerov): Narazili jsme na dobře připraveného soupeře, který hraje o postup do čtyřky. Měl výborně chytajícího brankáře a šel za vítězstvím důrazněji než my. Zápas byl hodně vyrovnaný a rozhodla ho třetí třetina, kdy jsme dvakrát faulovali. Doposud jsme sice oslabení hráli dobře, ale tentokrát jsme soupeři namazali a jednou Brno využilo přesilovku pět na tři. Snažili jsme se výsledek zvrátit, ale ani dvouminutová power play v závěru už nám nepomohla. Bez gólu prostě na úspěch pomýšlet nemůžeme.