Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost protáhl vítěznou sérii také v Šumperku

Mladší dorost protáhl vítěznou sérii také v Šumperku
Š u m p e r k – Ve středu vyrazili mladší dorostenci HC ZUBR Přerov do Šumperka, aby na ledě Draků absolvovali předehrávku desátého kola. Zubři se pyšní skvělou bilancí, když v sedmi dosavadních zápasech neztratili ani bod a svou sérii znovu o kousek prodloužili. V Šumperku šli razantním způsobem za další výhrou, domácím povolili skórovat pouze jedinkrát, naopak přerovští hráči nastříleli puk úspěšně do kasy hned šestkrát, což jim přineslo hladké vítězství. V čele tabulky má Přerov před druhým Prostějovem nyní už osmibodový náskok. Další střetnutí odehrají Zubři v neděli, kdy je čeká cesta do Frýdku-Místku s cílem znovu zvítězit.
10.kolo, středa 24.10.2012
HK Mladí Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
HK Mladí Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
1:6
(0:1, 0:2, 1:3)
Branky a nahrávky: 50. Horký (Marek) - 11. Kubíček (Blahunek), 34. Metelka (Hradila), 34. Zdráhal (Metelka), 48. Šťastný (Blahunek), 53. Blahunek (Šťastný, Hradila), 60. Hotěk (Klapal). Rozhodčí: Vepřek - Markovský, Zouhar. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Střely na branku: 22:31. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:6.
Řezník - Marek, Dohnal, Skopal, Slovák, Hajšman, Horký, Maděra, Rozbroj, Pavelka, Blecha, Rutar, Šíp, Ondráček
Kašpárek - Skříček, Hradila, Metelka, Sirota, Klapal, Válek, Miklík, Sedlák - Blahunek, Kubíček, Horký - Peterka, Pochyla, Zdráhal - Šťastný, Hotěk, Navrátil, Galetka, Malík