Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost: Zubři jsou i po šestém utkání bez ztráty!

Mladší dorost: Zubři jsou i po šestém utkání bez ztráty!
N o v ý J i č í n – Mladší dorost HC ZUBR Přerov je i po šestém mistrovském duelu stoprocentní! Další tři body si svěřenci trenéra Vladimíra Kočary připsali v Novém Jičíně, kde zvítězili poměrně hladce 4:1. Zubři vykročili do zápasu velmi rázně, když se jim podařilo během úvodních minut vstřelit dva góly. Stejný počet pak přidali hned na začátku druhé „dvacky“ a svůj náskok si poté udržovali. Na přerovského gólmana Martina Kašpárka našli domácí recept až těsně před koncem, a tak se jim podařilo nepříznivý stav alespoň kosmeticky snížit. Zubři jsou s osmnácti body v čele tabulky a oproti dotírajícímu Prostějovu mají odehrán o jeden zápas méně.
7.kolo, neděle 14.10.2012
HK Nový Jičín - HC ZUBR Přerov
HK Nový Jičín - HC ZUBR Přerov
1:4
(0:2, 0:2, 1:0)
Branky a nahrávky: 58. Heralt (Irgl) - 4. Blahunek (Kubíček), 8. Peterka, 21. Kubíček (Šťastný, Blahunek), 24. Šťastný (Blahunek). Rozhodčí: Koziol - Bartek, Carbol. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 32:44. Průběh utkání: 0:4, 1:4.
Vrtělka (32. Jeřábková) - Csapai, Kysučan, Timura, Hruška, Heralt, Juříček, Fajmon, Toman, Trost, Krupa, Palacký J., Dvorský, Palička, Dětský, Irgl, Palacký L.
Kašpárek - Metelka, Hradila, Sirota, Sedlák, Válek, Klapal - Blahunek, Kubíček, Šťastný - Peterka, Pochyla, Zdráhal - Horký, Solař, Navrátil - Škubna, Galetka, Malík