Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost prohrál ve Vsetíně, rozhodla první třetina

Mladší dorost prohrál ve Vsetíně, rozhodla první třetina
V s e t í n – Čtvrteční kolo ELIOD Extraligy mladšího dorostu zavedlo přerovské Zubry na led Vsetína. O osudu utkání se sedmým týmem tabulky bohužel rozhodla už úvodní třetina, ve které modrožlutí brzy inkasovali tři góly a posléze ještě čtvrtý. I za nepříznivého stavu však zbraně nesložili a ve druhé dvacetiminutovce se jim podařilo snížit. Velká škoda byla trestného střílení, které Zubři neproměnili přesně v polovině duelu. Mohli se totiž k Valachům přiblížit už jen na rozdíl dvou branek a být znovu ve hře. V závěru druhého dějství naopak udeřilo na protější straně a dva slepené góly Vsetína ve třetí třetině pečetili jeho vysoké vítězství v poměru 8:3.
29.kolo, čtvrtek 23.2.2012
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
8:3
(4:0, 2:2, 2:1)
Branky a nahrávky: 2. Vojkůvka (Hořanský, Haničák), 3. Tydlačka (Mikula, Janošek), 4. Vojkůvka (Hořanský, Krůžela), 16. Mikula (Tydlačka), 26. Kovář (Tydlačka. Mikula), 40. Tydlačka (Kovář, Mikula), 45. Svozílek (Mikula, Vítek), 45. Tydlačka (Mikula, Svozílek) - 22. Tomaník (Weintritt M.), 26. Tomaník (Weintritt, 60. Bochňák (Pochyla, Jančařík). Rozhodčí: . Vyloučení: 3:7. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 37:40. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1, 5:2, 8:2, 8:3.
Holub (30. Gerža) - Dubnický, Haničák, Hořanský, Janošek, Januška, Kovář, Krůžela, Miko, Mikula, Nadymáček, Ngo, Pisklák, Riška, Světlík, Svozílek, Tydlačka, Vítek, Vojkůvka, Weintritt J., Škrabánek.
Vaculík (41. Schneider) - Bochňák, Daniš, Harásek, Hradila, Jančařík, Kubíček, Matlocha, Metelka, Ministr, Novák, Peterka, Pochyla, Podepřel, Smolka, Solař, Tomaník, Weintritt M., Žůrek.