Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost byl v Porubě 6 minut od bodového zisku

Mladší dorost byl v Porubě 6 minut od bodového zisku
P o r u b a - Mladší dorostenci dnes hráli v osmé Porubě a podobně jako ve čtvrtečním zápase se sedmým Havířovem to dlouho vypadalo, že by se jim mohlo podařit nějaký bod získat. Poruba byla z počátku sice aktivnější, ale Zubrům se dařilo dobře bránit. Ve druhé třetině ucítili Zubři šanci na dobrý výsledek a začali nepříjemně kousat. Své velké šance však rovněž využít nedokázali a tak před závěrečným dějstvím bylo skóre nadále bezbrankové. V posledním dějství byl RT TORAX opět aktivnější, ale šance na bodový zisk žila ještě dlouho. Do konce už zbývalo jen něco málo přes 6 minut, když Zubři kuriózně inkasovali. A mrzet je to musí o to víc, že to bylo kuriózně dvakrát při své vlastní přesilovce po gólech Goly a Řeháka, který padl čtyři minuty později.
15.kolo, neděle 20.11.2011
HC RT TORAX Poruba - HC ZUBR Přerov
HC RT TORAX Poruba - HC ZUBR Přerov
2:0
(0:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 54. Gola (Řehák), 58. Řehák (Síkora, Gola). Rozhodčí: Polášek - Janda L., Krenželok D. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 2:0. Diváci: 100. Průběh utkání: 2:0.
Zavadil – Štěpán, Síkora, Ščurek, Široký, Hranoš, Šípek – Gola, Stupka, Kurnik, Gřeš, Kovalski, Mládek, Řehák, Novák M., Hill.
Gottwald – Žůrek, Daniš, Kubíček, Vlach, Pochyla, Tomaník, Ministr, Nossek, Bochňák, Matlocha, Podepřel, Novák T., Metelka, Jančařík, Smolka.