Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Zubři doma rozstříleli Uherské Hradiště

Starší dorost: Zubři doma rozstříleli Uherské Hradiště
P ř e r o v – Starší dorostenci HC ZUBR Přerov mají na svém kontě jubilejní třicáté vítězství v letošní sezóně a už jen krůček je dělí od extraligové baráže. Úspěch nad Uherským Hradištěm se ale ze začátku lehce rozhodně nerodil. Zubři totiž v první třetině neproměnili spoustu šancí a skóre bylo bezbrankové. Začátek druhého dějství však přinesl jednoznačný zlom. Už po pěti vteřinách domácí skórovali a tento extrémně rychlý gól jim výrazně pomohl. Do klece soupeře se poté prosadili bleskově ještě několikrát a nerozhodil je v polovině zápasu ani dobře zakončený nájezd na straně soupeře. Třetí třetina už přinesla jednoznačnou partii a Přerov po dalších pěti gólech nakonec zdolal Uherské Hradiště vysoko 9:1. O účasti v baráži může starší dorost rozhodnout už v neděli na ledě Karviné.
34.kolo, pátek 2.3.2012
HC ZUBR Přerov - HC Uherské Hradiště
HC ZUBR Přerov - HC Uherské Hradiště
9:1
(0:0, 4:1, 5:0)
Branky a nahrávky: 21. Rajnoch (Dostálek), 22. Vaněk (Siegel, Václavíček), 23. Karola (Kratochvíl), 32. Karola (Spěvák), 42. Zbořil (Vaněk), 45. Čelko (Zbořil), 45. Dostálek (Čelko, Rajnoch), 49. Kratochvíl, 53. Spěvák (Dostálek, Šťastný) - 30. Kubal (z trestného střílení). Rozhodčí: Klimecký - Kratochvíl, Šedina. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 78. Střely na branku: 44:20. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 9:1.
Loučka - Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Tomiga, Šťastný, Kundrátek, Duda - Rajnoch, Dostálek, Čelko - Karola, Kratochvíl, Spěvák - Vaněk, Siegel, Václavíček - Ministr, Novák
Šalena - Červínek, Müller, Bureš, Vyoral, Strmiska, Lisa, Kubal, Nohál, Fuksa, Henčl, Koželuha, Tomešek