Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Zubři uspěli i na ledě třetího Šumperka

Starší dorost: Zubři uspěli i na ledě třetího Šumperka
Š u m p e r k – Starší dorostenci HC ZUBR Přerov se v pátek vydali do Šumperka, kde je čekalo utkání už v pořadí dvaatřicátého kola. Mladí Draci bývají tradičně nepříjemní a potvrdili to i tentokrát, přestože měli sestavu hodně prořídlou. Zubři sice vstřelil první gól, ale domácí na něj brzy našli odpověď. Přerov se navíc téměř půl zápasu nemohl dostat do toho správného tempa a dokonce ztratil vedení o dvě branky, které si vypracoval během druhé třetiny. Až třetí část hry přinesla výrazné zlepšení. I když Šumperk vyrovnal, tak Zubři byli pány na ledě a svoji obrovskou převahu zužitkovali k vytvoření rozhodujícího náskoku. Přerov nakonec vítězil v Šumperku 6:3 a pokračovat bude dalším zápasem v neděli, kdy zajíždí do Orlové.
32.kolo, pátek 24.2.2012
HK Mladí Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
HK Mladí Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
3:6
(1:1, 1:2, 1:3)
Branky a nahrávky: 12. Kobza (Nastoupil), 30. Malý (Pospíšil, Ondráček), 41. Kobza - 9. Mašíček (Šťastný), 23. Rajnoch (Čelko), 23. Kratochvíl (Spěvák), 43. Karola (Rajnoch, Čelko), 45. Mašíček (Šťastný, Čelko), 49. Dostálek. Rozhodčí: Úlehla - Holeček, Plch. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 18:35. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 3:3, 3:6.
Macek - Koutský, Nemeškal, Kužílek, Uporský, Holický, Malý, Vepřek, Ondráček, Pospíšil, Kobza, Nastoupil
Mánek - Mašíček, Šťastný, Andrýsek, Tomiga, Duda, Siegel - Rajnoch, Šnirc, Čelko - Kratochvíl, Karola, Spěvák - Dostálek, Novák, Gremlica - Václavíček, Zatloukal