Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost zlomil odpor Hodonína až ve třetí třetině

Starší dorost zlomil odpor Hodonína až ve třetí třetině
P ř e r o v – Starší dorostenci odehráli v neděli před reprezentační pauzou utkání proti Hodonínu. Mladí Drtiči se na Hané představili s hodně úzkou sestavou, ale byli velmi nepříjemným soupeřem. Zvláště v prvních dvou třetinách, kdy domácí Zubři neúnavně ostřelovali branku svého soka, měli neustávající obrovský tlak, ale skórovat se jim podařilo jen dvakrát. Vstup do třetí periody si chvíli zkomplikovali, jelikož soupeř snížil po zaváhání obrany na 2:1, ovšem v dalších minutách už pak modrožlutí svoji převahu konečně vyjádřili také gólově. Do kasy Hodonína dokázali přidat pět branek, čímž nakonec uzavřeli skóre na konečných 7:1. Po přestávce čeká na tým přerovských Zubrů utkání v Porubě, které bude v pátek 17. února obrovským šlágrem třicátého kola.
29.kolo, neděle 5.2.2012
HC ZUBR Přerov - SHKM Hodonín
HC ZUBR Přerov - SHKM Hodonín
7:1
(1:0, 1:0, 5:1)
Branky a nahrávky: 16. Mašíček (Zbořil), 32. Novák (Dostálek), 45. Šnirc (Rajnoch), 49. Rajnoch (Dostálek), 51. Spěvák (Kratochvíl), 57. Zbořil (Rajnoch), 59. Dostálek (Gremlica) - 42. Hložánek (Janás, Rauš). Rozhodčí: Doležel - Cik, Vožda. Vyloučení: 3:5, navíc Doskočil (Hodonín) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 95. Střely na branku: 50:19. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 7:1.
Mánek - Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Tomiga, Kundrátek, Šťastný, Duda - Rajnoch, Šnirc, Čelko - Kratochvíl, Karola, Spěvák - Dostálek, Gremlica, Novák - Siegel, Němec, Václavíček
Krampl - Čech, Doskočil, Janota, Sedlák, Fojtík, Rauš, Kučera, Šála, Rýpar, Hložánek, Bureš, Janás