Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost v derby s Prostějovem uspěl letos i počtvrté

Starší dorost v derby s Prostějovem uspěl letos i počtvrté
P r o s t ě j o v – Liga staršího dorostu vstoupila do poslední čtvrtiny základní části. Přerovský tým v pátek cestoval do Prostějova, kde chtěl v derby potvrdit roli favorita. To se mu ale zpočátku nedařilo, domácí Jestřábi totiž šli do vedení o dva góly a Přerov se nemohl dostat do toho správného tempa. Naštěstí se ale ještě do první sirény podařilo Zubrům srovnat. Vyrovnání přišlo z dorážky vteřinu před koncem. Od druhé části už přerovské družstvo zabralo, což se projevilo i ve skóre. Dva góly v prostřední periodě a navíc blesková trefa v úvodu třetí třetiny přinesly uklidnění. Prostějov sice ještě snížil, ale zlepšená hra Zubrů slavila další gólové úspěchy. Pod konečný výsledek 3:7 je nejvíce podepsán hattrick útočníka Ondřeje Čelka a výborně se uvedl také Vlastimil Dostálek, odchovanec vracející se z extraligy.
28.kolo, pátek 3.2.2012
LHK Jestřábi Prostějov - HC ZUBR Přerov
LHK Jestřábi Prostějov - HC ZUBR Přerov
3:7
(2:2, 0:2, 1:3)
Branky a nahrávky: 11. Kovařík (Hofman), 14. Tomek (Kovařík), 43. Čamek - 17. Dostálek (Gremlica, Kundrátek), 20. Rajnoch, 28. Dostálek (Němec), 38. Čelko (Gremlica), 41. Čelko (Šnirc), 44. Čelko (Mašíček, Šnirc), 57. Zbořil (Karola, Kratochvíl). Rozhodčí: Humpolíček - Pospíšil, Trunečka. Vyloučení: 5:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 68. Střely na branku: 24:38. Průběh utkání: 2:0, 2:5, 3:5, 3:7.
Vysloužil - Vykopal, Hofman, Zavřel, Zbořilák, Maška, Pán, Tomek, Krček, Gatěk, Čamek, Kovařík, Dočkal, Wind
Mánek - Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Duda, Kundrátek, Šťastný - Rajnoch, Šnirc, Čelko - Karola, Kratochvíl, Spěvák - Gremlica, Němec, Dostálek - Siegel, Novák, Václavíček