Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Další body starší dorost přivezl z Uherského Hradiště

Další body starší dorost přivezl z Uherského Hradiště
U h . H r a d i š t ě - Liga staršího dorostu má v tomto období hodně našlapaný program a proto k závěru třetí čtvrtiny základní části míří rychlým tempem. V pátek čekal Zubry výjezd do Uherského Hradiště, tedy na led pátého týmu tabulky. Přerov byl od úvodních minut aktivnějším mužstvem, avšak jeho hra oproti předchozím duelům rozhodně nebyla optimální. Zubři se dostali díky dvěma slepeným gólům do náskoku, který se jim podařilo ve druhé třetině zvýšit. Poměrně často však zapomínali na zadní vrátka, čehož domácí využili ke snížení. Ještě v prostřední periodě ale Přerov dalším gólem svoje vedení zvýraznil a odpověď našel i v závěrečné dvacetiminutovce na druhou trefu Hradiště. Po výhře 5:2 tým Zubrů získal další body a v neděli od 14:15 si to doma rozdá s Karvinou.
25.kolo, pátek 20.1.2012
HC Uherské Hradiště - HC ZUBR Přerov
HC Uherské Hradiště - HC ZUBR Přerov
2:5
(0:2, 1:2, 1:1)
Branky a nahrávky: 35. Haničinec (Šrenk), 46. Müller (Bureš, Kubal) - 14. Rajnoch (Šnirc), 14. Novák (Siegel, Němec), 25. Spěvák (Karola, Rajnoch), 38. Šnirc (Čelko, Mašíček), 48. Šnirc (Mašíček). Rozhodčí: Fiedler - Škrobák, Laczko. Vyloučení: 7:4. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 19:31. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 2:4, 2:5.
Obal (41. Šalena) - Ježek, Vyoral, Müller, Strmiska, Nohál, Šrenk, Kubal, Haničinec, Bureš, Pavlůsek, Bednařík, Obadal
Mánek - Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Tomiga, Kundrátek, Šťastný, Duda - Rajnoch, Šnirc, Čelko - Gremlica, Karola, Spěvák - Siegel, Novák, Němec - Zatloukal, Padalík, Václavíček