Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost přivezl z Frýdku-Místku hladké vítězství

Starší dorost přivezl z Frýdku-Místku hladké vítězství
F r ý d e k – M í s t e k – Po těžkém pátečním duelu v Porubě čekal v neděli na tým staršího dorostu HC ZUBR Přerov další výjezd, tentokrát do Frýdku-Místku, který bodově balancuje na sestupové hraně. Zubři rozehráli utkání úspěšně dvěma góly v první třetině, avšak jejich náskok mohl být vyšší. Spoustu možností totiž spálili a úplně stejný obraz hry přineslo také prostřední dějství, kdy Přerov branku soupeře ostřeloval z nejrůznějších pozic. Domácí se dokázali prosadit pouze jednou, a to v úvodu třetí třetiny. Větší drama už ale Přerov nedopustil a navíc ještě dvěma góly v závěrečné periodě skóre navýšil. Zubři si nakonec z Frýdku-Místku přivezli vítězství 5:1 a na čele tabulky mají před druhou Porubou náskok tří bodů.
22.kolo, neděle 8.1.2012
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov
1:5
(0:2, 0:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 41. J. Carbol (Blažek) - 3. Zbořil (Rajnoch), 12. Andrýsek (Rajnoch, Šnirc), 27. Spěvák (Karola), 48. Tomiga (Andrýsek, Karola), 50. Čelko (Rajnoch, Šnirc). Rozhodčí: Šutara - Barteček, Moravec. Vyloučení: 11:7. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 32. Střely na branku: 19:47. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:5.
Horváth - Blažek, O. Carbol, Alina, Flégr, Volný, Fojtík, Čahoj, J. Carbol, Koval, Ďuríček, Ceniga, Škvára, Rykala
Mánek - Mašíček, Zbořil, Andrýsek, Tomiga, Šťastný, Kundrátek, Duda - Rajnoch, Šnirc, Čelko - Karola, Kratochvíl, Spěvák - Němec, Padalík, Siegel - Novák, Zatloukal