ZÁPASY ONLINE ► MUŽI: Pardubice "B" - Přerov (sobota 17:00)  |  JUNIOŘI: Přerov - Litvínov 4:3 (SN)  |  DOROST: Jihlava - Přerov 5:1

Zářijový Týden hokeje přilákal na přerovský stadion 52 dětí. Podívejte se na fotky

Zářijový Týden hokeje přilákal na přerovský stadion 52 dětí. Podívejte se na fotky
P ř e r o v – Další pokračování náborové akce v rámci Týdne hokeje pořádali v úterý 24. září přerovští Zubři. Ve spolupráci s Českým hokejem přivítali na zimním stadionu celkem 52 hokejových nováčků. Mezi mantinely se mohli těšit nejen na stanoviště s bruslením či střelbou na branku, ale také na hráče z přerovské přípravky a extraligové juniorky.

Do Týdne hokeje se Zubři zapojují pravidelně od roku 2017. Jeho účastníci ve věku od čtyř do osmi let přišli na stadion společně s rodiči a po registraci se v šatnách převlékli do hokejové výstroje. Radost jim udělaly nejen speciální dresy s logem přerovského klubu, ale i dárky od společnosti Kaufland.

Ve zrekonstruovaných prostorách šaten na ně pak čekala prezentace projektu Pojď hrát hokej i práce Zubrů s mládeží. Vše jim představil šéftrenér přerovské mládeže a současně hlavní trenér deváté třídy Pavel Neuman. Vzápětí už za zvuků přerovské hokejové hymny vyjeli na ledovou plochu. Někteří se opírali o chodítka, ti šikovnější se mezi mantinely klouzali bez nich.

Se základy bruslení dětem pomáhali extraligoví junioři Zubrů. Mezi další zábavné aktivity patřily střelba na branku a dovádění s tenisovými míčky. Že hokej je velká zábava, ukazovali také nejmenší přerovští hokejisté z přípravky.

Kdo by se k nim chtěl přidat, může přijít na některý z tréninků. Na Zimním stadionu v Přerově probíhají třikrát týdně – v úterý a ve čtvrtek od 17:15 do 18:15 a v sobotu od 8:30 do 9:30. Pojďte do toho a staňte se Zubry! Zkušený trenérský kolektiv v čele s Karlem Kundrátkem, který je dlouholetým hlavním trenérem této kategorie, se o vás postará.

>>>Více fotografií najdete v galerii<<<