Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři uzavřeli druhou část ligy úspěšně, duel v Havířově rozhodla třetí třetina

Junioři uzavřeli druhou část ligy úspěšně, duel v Havířově rozhodla třetí třetina
H a v í ř o v – Juniorská liga v pátek už završila druhou část, ve které se vzájemně střetla mužstva obou východních skupin. Zubři ji uzavřeli na ledě Havířova, odkud se jim podařilo exportovat plný počet bodů. Tým v modrožlutých dresech se z úvodního tlaku dostal do vedení, poté se ovšem aktivita přenesla na druhou stranu a Havířov dvěma góly otočil skóre. Půl minuty před koncem prostřední části ale Zubři srovnali krok a na startu třetí soupeři zasadili rychlé dva údery, jimiž rozhodli zápas. Domácí AZet už se snažil marně, navíc inkasoval ještě popáté.
22.kolo, pátek 15.1.2016
AZ Havířov - HC ZUBR Přerov
AZ Havířov - HC ZUBR Přerov
2:5
(0:1, 2:1, 0:3)
Branky a nahrávky: 26. Němec (Dobrzynski), 29. Caruk (Dobrzynski) – 3. Kubal (Kubíček), 40. Blahunek (Pecha, Müller), 42. Pecha (Blahunek, Müller), 42. Kubíček, 60. Kubal (Zavřel). Rozhodčí: Malota – Konvička, Tkáč. Vyloučení: 3:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 30:34. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:5.
Turšner – Trombík, Heinzl, Bednář, Bahounek – Dobrzynski, Němec, Stružík, Kristian, R. Polak, Caruk, Baláž, Schmied
Grigárek – Kundrátek, Smolka, Metelka, Hradila, Hes, Hrabica – Zavřel, Kubíček, Kubal – Blahunek, Müller, Pecha – Solař, Skopal, Harásek