Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Junioři: Tým Zubrů poprvé padl na nájezdy, v utkání obratů zvítězil Havířov

Junioři: Tým Zubrů poprvé padl na nájezdy, v utkání obratů zvítězil Havířov
P ř e r o v – Zápasy juniorských Zubrů tradičně nabízí velkou porci gólů a nejinak tomu bylo v pátečním duelu s Havířovem. Hned několikrát se v něm skóre přelilo ze strany na stranu. Úvod patřil AZetu, avšak druhá tercie vyzněla mnohem lépe pro Zubry. Ve třetím dějství šli Havířovští opět do vedení, které zanedlouho získal pro sebe znovu domácí výběr. Bláznivě vyvíjející se skóre nakonec zůstalo v závěru už nerozhodné, a tak opět došlo na nájezdy. V nich Zubři letos zatím pokaždé uspěli, ale tentokrát už byl šťastnější soupeř, který tak získal bod navíc.
16.kolo, pátek 4.12.2015
HC ZUBR Přerov - AZ Havířov
HC ZUBR Přerov - AZ Havířov
5:0
(kontumačně)
Utkání bylo Sportovně technickou komisí Českého svazu ledního hokeje kontumováno ve prospěch Přerova z důvodu startu hráče soupeře po dvou vyšších trestech.
Branky a nahrávky: 10. Novák (Harásek), 26. Kubal (Zavřel, Pecha), 38. Kubíček (Harásek), 40. Blahunek (Kubal), 47. Skopal (Kubal), 50. Pecha (Hes) – 4. Stoklásek (Němec), 11. Šmíd (Caruk), 17. Kristian (Bednář), 42. Bednář (Šmíd), 46. Šmíd (Caruk, Chroboček), 51. Šmíd (Bednář), rozhodující nájezd R. Polak. Rozhodčí: Vaněk – Zedník, Vožda. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 78. Střely na branku: 32:36. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 4:3, 4:5, 6:5, 6:7.
Grigárek – Kundrátek, Smolka, Hradila, Hes, Hrabica, Válek, Daniš – Kubal, Kubíček, Zavřel, Pecha, Skopal, Blahunek, Novák, Harásek
Turšner – Trombík, Heinzl, Bednář, Chroboček – Stoklásek, Němec, Stružík, Caruk, R. Polak, Šmíd, Dobrzynski, E. Polak, Baláž, Kristian, Schmied