Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Extra hořká desítka už je stočena do sudů, jako první ji v pátek ochutnají fanoušci Zubrů

Extra hořká desítka už je stočena do sudů, jako první ji v pátek ochutnají fanoušci Zubrů
P ř e r o v – Dlouho očekávaný start nové sezóny je tady, fanoušci proto budou znovu ve střehu a Zubry podpoří v hodně těžkých bojích, které WSM liga i letos nabídne. Premiéra na domácím kolbišti čeká na hokejisty v pátek 9. září a doprovodí ji uvedení ZUBR Extra hořké desítky. Speciální várky piva, kterou uvařili hráči A-týmu pod dohledem sládkové přerovského pivovaru.
Fanoušci hokejových Zubrů budou první, kdo limitovanou edici pivního speciálu ochutná. Čepovat se bude od 16:00 před zimním stadionem, kde proběhne také doprovodný program, ve kterém od 17:00 vystoupí Železný Zekon.

Ve stáncích u MEO Arény se bude pivo točit až do konce zápasu, od 16:00 do 18:00 navíc za akční cenu 15,- Kč (0,5 l).

Pro příznivce hokeje a pěnivého moku navíc pivovar ZUBR přichystal ještě lahůdku. Ve stáncích u zimního stadionu či po skončení zápasu ve FanShopu, budou mít fanoušci jedinečnou příležitost koupit si Extra hořkou hokejovou desítku ve speciálních dvoulitrových retro láhvích, jejíž cena bude 159,- Kč.

Limitovaný pivní speciál ZUBR Extra hořká desítka bude poté na čepu ve vybraných barech a hospodách až do vyčerpání zásob.

Kromě uvedení pivního speciálu proběhne před zimním stadionem i výměna permanentek.

Všechny fanoušky na závěr upozorňujeme, že s kelímkem či skleněnou láhví nebude nikdo do prostor zimního stadionu vpuštěn.