Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Zubři zahájili online prodej vstupenek na domácí zápasy v základní části WSM ligy

Zubři zahájili online prodej vstupenek na domácí zápasy v základní části WSM ligy
P ř e r o v – Dlouhý hokejový půst už končí a znovu se bude mezi mantinely bojovat o body. MEO Aréna zápasem WSM Ligy ožije ve druhém kole, kdy na Hanou přijede tým Mostu, proto Zubři oznamují další možnosti výměny permanentek a začátek online prodeje vstupenek na domácí zápasy v základní části.

Výměna voucheru za permanentní vstupenku

Svoji permanentku (plastovou kartičku s QR kódem) můžete získat v pátek 9. září od 15:00 do 19:00 ve stánku pivovaru ZUBR, který bude umístěn v prostoru před pokladnami zimního stadionu. Výměna se týká všech částí předprodeje. Po uvedeném datu bude výměna možná individuálně po dohodě na sekretariátu klubu HC ZUBR Přerov nebo před dalším domácím zápasem na pokladně.

Spuštění online prodeje vstupenek na jednotlivé zápasy

V úterý 6. září v 18:00 odstartoval online prodej vstupenek na jednotlivé domácí zápasy. V systému bude možné zakoupit vstupenky na sezení s garancí místa i na stání. Fanouškům rozhodně doporučujeme jeho využití, protože budou mít vstupenku zajištěnu již s předstihem a vyhnou se případným frontám u pokladen. Přes online systém navíc bude možné koupit vstupenky na všechna domácí utkání v základní části WSM ligy.

Vstupné na zápasy WSM ligy činí 80,- Kč, děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Nové rozdělení a označení pokladen na zimním stadionu

  • Pokladna 1 (prodej vstupenek na stání)
  • Pokladna 2 (prodej vstupenek na sezení)

Pokladny budou v sezóně 2016/2017 standardně otevřeny dvě hodiny před začátkem zápasu, nebude-li uvedeno jinak.