Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost v posledním domácím utkání sezóny porazil Hodonín

Starší dorost v posledním domácím utkání sezóny porazil Hodonín
P ř e r o v – Starší dorostenci HC ZUBR Přerov hostili v posledním domácím utkání letošní sezóny Hodonín a chtěli mu vrátit necelé dva měsíce starou porážku. I když soupeř z jihu Moravy přijel do Přerova v nepříliš početné sestavě, Zubři se s ním dlouho trápili a na začátku druhé třetiny dokonce prohrávali o dva góly. Těsně před polovinou zápasu ale přišlo snížení na 1:2 a v závěru prostředního dějství pak domácí konečně začali pálit ostrými. Tři góly během minuty skóre dokonale otočily na 4:2 a Zubři se dostali do pohody. Ve třetí třetině už si Přerov výhru vzít nenechal, naopak přidal ještě jeden gól a hodonínský SHKM G-Mont tak porazil 5:2. Poslední utkání sezóny má starší dorost na programu v pátek, kdy cestuje do Šumperka.
35.kolo, neděle 6.3.2011
HC ZUBR Přerov - SHKM Hodonín
HC ZUBR Přerov - SHKM Hodonín
5:2
(0:1, 4:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 29. D. Šťastný (Adámek), 37. Řezáč (Čelko), 38. Rajnoch (Kostiha), 38. Janás (Čelko), 50. Rajnoch - 18. Duchoslav (Výmola), 24. Výmola (Tomi). Rozhodčí: Langer - Dohnal, Novotná. Vyloučení: 8:6, navíc Luner (Hodonín) 10 minut osobní trest. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Průběh utkání: 0:2, 5:2.
Zemanovič - Adámek, Kostiha, Mašíček, Tomiga, Klusal, Švrček, Andrýsek, Zbořil - Malínek, Rajnoch, D. Šťastný, Čelko, Řezáč, Janás, Novák, Fibrich, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl, Šnirc
Luner - Adamec, Výmola, Polák, Horinka, Polesný, Charvát, Tomi, Kučera, Sedlák, Duchoslav, Kukliš